مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

تدارکات لبنانی‌ها برای مراسم استقبال از کاروان حامل سوخت ایران

اقدامات فنی، اداری، لجستیکی و تبلیغاتی برای استقبال از تانکر‌های حامل سوخت ایران در لبنان از سوی حزب‌الله صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۸ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات حزب‌الله در استان البقاع لبنان، اقدامات لجستیکی، فنی، تبلیغاتی و اداری را برای استقبال از کاروان تانکر‌های حامل سوخت ایران به طور کامل انجام داده و منتظر رسیدن کامیون‌ها هستند.

به نوشته المنار، بالغ بر۷۰ الی ۸۰ کامیون حامل سوخت، قرار است با طی مسیر ۲۳۰ کیلومتری گازوئیل صادراتی ایران را از بندر بانیاس سوریه به خاک لبنان انتقال دهند. طول این کاروان سه کیلومتر خواهد بود و قرار است سه میلیون لیتر گازوئیل را با خود حمل کنند.

حزب‌الله لبنان برای استقبال از این کاروان دو مراسم جداگانه در نظر گرفته است. یک مراسم قرار است در بین شهرک «العین» و «النبی عثمان» در استان البقاع و دیگری در ورودی بعلبک جنوبی برگزار شود و جمعیت زیادی از مردم و شخصیت‌های بعلبک در این مراسم حضور خواهند داشت.

پس از این مراسم، قرار است جایگاه‌های سوخت شرکت «الامانه» در منطقه پر شود و پس از آن تمامی نهاد‌ها و سازمان‌هایی که قرار است از گازوئیل صادراتی ایران به طور رایگان استفاده کنند از جمله بیمارستان‌ها، خانه سالمندان، یتیم‌خانه‌ها، بخش تصفیه آب، سازمان صلیب سرخ لبنان، آتش‌نشانی‌ها و شهرک‌هایی که با موتورخانه آب خود را از زیر زمین استخراج می‌کنند می‌توانند سوخت خود را از حزب‌الله تحویل بگیرند. این مقدار سوخت برای مصرف یک ماه آن‌ها کافی خواهد بود.

همچنین سوخت صادراتی ایران به بیمارستان‌های خصوصی، مراکز درمانی، داروسازی‌ها، نانوایی‌ها، سوپرمارکت‌ها، تعاونی‌ها و شرکت‌های خصوصی برق با لیر لبنان به فروش خواهد رسید و به گفته سید حسن نصرالله ارزان‌تر از سوخت موجود در لبنان خواهد بود.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان شب گذشته در یک سخنرانی گفت اولین کشتی حامل فرآورده‌های نفتی، شامگاه یکشنبه وارد بندرگاه بانیاس شد و امروز بار خود را تخلیه می‌کند... انتقال فرآورده‌ها به البقاع، روز پنجشنبه آینده آغاز خواهد شد.

نصرالله با بیان اینکه، محاسبات بسیاری از کسانی به هم ریخت که مدعی بودند وعده اعزام کشتی، مصرف رسانه‌ای دارد و غیر قابل تحقق است، خاطر نشان کرد: «محاسباتی تمام کسانی که امیدوار بودند اسرائیلی‌ها کشتی‌ها را هدف قرار دهند، اشتباه از آب درآمد... اسرائیل در تنگناست. معادله بازدارندگی موجود، از رسیدن کشتی نخست حمایت کرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار