قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

سخنگوی وزارت خارجه: گفتگوهای دو جانبه خوبی با عربستان داشته‌ایم

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه طی چند ماه گذشته تماس های منظم تری را با عربستان سعودی داشتیم، اظهار داشت: در خصوص موضوعات دو جانبه گفتگوهای خوبی صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سعید خطیب زاده درباره آخرین وضعیت مذاکرات ایران و عربستان با اشاره به اینکه طی چند ماه گذشته چند دور گفتگو و مذاکره با دولت عربستان در بغداد داشتیم، افزود: در خصوص موضوعات دو جانبه گفتگوهای خوبی شده است.


این مقام وزارت امور خارجه ایران اضافه کرد: در خصوص امنیت خلیج فارس نیز پیشرفت در گفتگوها خیلی جدی بوده است.

خطیب زاده تاکید کرد: این گفتگوها هیچ وقت متوقف نشده است و پس از روی کارآمدن دولت دکتر رئیسی نیز در سطح مناسبی پیامها رد و بدل شده است.



سخنگوی وزارت امور خارجه در عین حال اظهار داشت: فکر می کنیم اگر دولت پادشاهی عربستان سعودی به این پیام جمهوری اسلامی ایران توجه جدی کند که راه حل مشکلات در منطقه ، درون خود منطقه است و باید به یک ساز و کار فراگیر منطقه ای برسیم، ما می توانیم رابطه پایدار و خوبی میان دو کشور مهم منطقه یعنی ایران و عربستان داشته باشیم.



«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان سعودی روز چهارشنبه در سخنرانی خود برای مجمع عمومی سازمان ملل متحد ابراز امیداوری کرد که مذاکرات کشورش با ایران منجر به اعتمادسازی شود.



 پادشاه عربستان سعودی اظهار داشت: ایران کشور همسایه ماست و امیدواریم که مذاکرات ما با این کشور به اعتمادسازی منجر شود.


وی همچنین گفت که عربستان سعودی به صلح به عنوان یک گزینه راهبردی برای حل بحران در خاورمیانه ایمان دارد.



وی تصریح کرد: جامعه جهانی امروز با چالش‌هایی مواجه است که تقویت همکاری بین المللی چند جانبه را می‌طلبد.



پادشاه عربستان اضافه کرد: سیاست خارجی عربستان سعودی بر اهمیت تحکیم امنیت، ثبات و حمایت از راه حل‌های صلح آمیز تأکید دارد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار