به گزارش راهبرد معاصر موارد زیر اشتباهات رایج در بازکردن یخ گوشت هستند که بهتر است از انجام آنها خودداری کنید.
این کار باعث میشود محلی مناسب برای رشد باکتریهای خطرناک ایجاد شود. به جای این کار بهتر است گوشت را در یک ظرف آب سرد قرار دهید تا روند ذوب یخ گوشت را به شیوهای ایمن سرعت ببخشید.
با این کار ممکن است باعث بیمارشدن خود و اعضای خانوادهتان شوید. توجه داشته باشید پیش از افزودن هرگونه چاشنی به گوشت، یخ آن باید کاملا باز شده باشد.
رایجترین اشتباه، قراردادن گوشت منجمد در دمای اتاق برای یخزدایی است اما این کار شوک حرارتی ایجاد میکند که میتواند برای گوشت مضر باشد.
بهترین کار این است که گوشت را از فریزر به یخچال منتقل کنید و اجازه دهید یخ گوشت بهتدریج و بدون آسیب رساندن به آن ذوب شود.
در دمای یخچال، باکتریها دیرتر از زمانی که گوشت را روی پیشخوان آشپزخانه قرار میدهید رشد میکنند. حتما گوشت را در ظرف یا کیسه فریزر بگذارید تا آب یا خون آن بقیه غذاها را آلوده نکند.
بسیاری از ما عادت داریم برای سرعت بخشیدن به روند ذوب، گوشت منجمد را زیر آب شیر بشوییم اما دلیلی برای شستن گوشت یخزده وجود ندارد و با این کار فقط باکتریها را به سینکها، میز و اسفنجها منتقل میکنید.
این روش بیخطر است اما ممکن است نتیجه خوبی به دنبال نداشته باشد. به خاطر داشته باشید که وقتی گوشت منجمد در تماس با حرارت مستقیم قرار میگیرد، سفت میشود.
این روش ذوب نهتنها بسیار وقتگیر است، بلکه یخ گوشت را بهطور یکنواخت ذوب نمیکند و میتواند باعث افزایش تکثیر باکتریها شود.
یخزدهبودن گوشت به این معنی نیست که مقدار زیادی باکتری در سطح آن وجود ندارد. همیشه دستهای خود را بعد از دستزدن به گوشت منجمد بشویید./جام جم آنلاین