واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید

آیت الله رئیسی: باقوت به سفرهای استانی ادامه می دهیم

آیت الله رئیسی: باقوت به سفرهای استانی ادامه می دهیم آیت الله رئیسی گفت:دولت باید در همه نقاط کشور حضور یابد، چرا که در بسیاری از موارد برخی طرح‌ها که دچار وقفه بی‌دلیل شده‌اند، با پیگیری‌های مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 10
کد خبر: ۱۰۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر یکشنبه در جلسه هیأت دولت با اشاره به اهداف سفرهای استانی گفت: دولت باید در همه نقاط کشور حضور یابد، چرا که در بسیاری از موارد برخی طرح‌ها که دچار وقفه بی‌دلیل شده‌اند، با پیگیری‌های مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال می‌شود.

رئیس جمهور همچنین استفاده جامعه از اینترنت و ارتباطات را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر خواند و اظهار داشت: باید برای اتصال روستاهای فاقد شبکه ارتباطات؛ اقدامات ضروری انجام شود تا دانش‌آموزان، مشکلی در این زمینه نداشته باشند.

رئیسی برنامه‌ریزی برای اصلاح الگوی مصرف در بخش های آب، برق و انرژی را ضروری دانست و گفت: در این زمینه انجام اقدامات بنیادین و پایدار برای جلوگیری از اتلاف و استفاده بی‌رویه ضرورت دارد.

وی با اشاره به موضوع رمزارزها و اهمیت ساماندهی آن، گفت: با توجه به اینکه استخراج رمزارزهای فاقد مجوز، می‌تواند مشکلاتی در شبکه برق کشور ایجاد کند، ضرورت دارد با همکاری وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط، مقررات استخراج رمزارزها بازنگری شود.

رئیس جمهور همچنین بر رسیدگی و رفع مشکلات ساکنان مناطق نفت‌خیز کشور، از جمله ساکنان جزیره خارک تاکید کرد و گفت: ساکنان این مناطق مردمانی مؤمن، مقاوم و اهل کار و تلاش هستند و همه دستگاه‌های دولتی هرگونه خدمت‌رسانی و رفع مشکلات آنان در بخش زمین، آب و فاضلاب را وظیفه خود می‌دانند.

رئیسی در ادامه به مشکلات ناشی از ساخت و سازهای غیرمجاز اشاره کرد و گفت: دولت و شهرداری‌ها وظیفه دارند از ابتدا از احداث بناهای غیرمجاز جلوگیری کنند.

وی همچنین در ادامه سخنان خود با گرامیداشت هفته ناجا گفت: نیروی انتظامی در حوزه امنیت، پیشگیری از جرم، ارائه خدمات انتظامی و برقراری انضباط اجتماعی، فعالیت‌های گسترده‌ای دارد و همکاری دولت و نیروی انتظامی در ایجاد آرامش، امنیت و نظم اجتماعی تأثیرگذار است.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود پس از رأی اعتماد هیأت وزیران به محسن منصوری به عنوان استاندار تهران، با اشاره به مشکلات و اولویت‌های استان تهران، گفت: رفع آلودگی هوا در تهران یکی از مسائل حیاتی است و معتقدم اگر در این زمینه قانون مصوب مجلس با دقت اجرا شود، بخش زیادی از آلودگی هوای تهران برطرف می‌شود.

رئیس جمهور نگاه ویژه اعضای دولت به رفع مشکلات استان تهران را ضروری دانست و گفت: دستگاه‌های مختلف باید برای رفع مشکلات استان تهران همکاری کنند و این همکاری می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود.

رئیسی همچنین استاندار تهران را به فعال کردن شبکه استانی تهران و ارتباط مستمر با مردم استان از این شبکه تلویزیونی فرا خواند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار