تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟
سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس:

اگر ایران نبود، کل اروپا گرفتار مواد مخدر می‌شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از اظهارات منتسب به الهام علی اف کمک رسانی ایران به ارمنستان برای قاچاق مواد مخدر به اروپا ابراز تأسف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 15
کد خبر: ۱۰۵۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از اظهارات منتسب به الهام علی اف کمک رسانی ایران به ارمنستان برای قاچاق مواد مخدر به اروپا گفت: ما در خط مقدم مبارزه با قاچاق مواد مخدر قرار داریم و تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران بر علیه قاچاق مواد مخدر در دنیا بی نظیر است، اگر غیر از این رخ می‌داد، کل اروپا و قفقاز گرفتار تبعات مواد مخدر می‌شد.

وی با یادآوری اینکه ما هزاران شهید و مجروح در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر تقدیم کرده ایم، تأکید کرد: برخی اظهارات علیه حسن همجواری و همسایگی است و نباید بین دو ملت هم کیش و مسلمان شکاف ایجاد شود.

نماینده مشکین شهر در مجلس تصریح کرد: متأسفانه بدخواهان دو ملت مسلمان دنبال شکاف بین دو کشور اسلامی و همسایه هستند. قوانین کیفری شدید در حوزه مواد مخدر «در راستای بازدارندگی»، در ایران وضع شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در استفتائات، استفاده و حمل و نقل مواد مخدر را حرام فرموده است. لابد اطلاعات غلطی به پرزیدنت جمهوری آذربایجان داده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر