انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب مدارس و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل یا دورکار شدند؟ تازه‌ترین جزئیات گم شدن دو دختر آبادانی/ دادستان: اقدامات قضایی و پلیسی ادامه دارد ساعت کاری ادارات آذربایجان غربی تا پایان سال تغییر کرد اصفهان فردا چهارشنبه ۵ آذر تعطیل شد اطلاعیه مهم درباره فعالیت دفاتر اسناد رسمی تهران در ۵ آذر ۱۴۰۴ مدارس اردبیل و همدان چهارشنبه ۵ آذر تعطیل شد علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد

خبر جدید از پرونده آرمان عبدالعالی/ غزاله زنده است؟

چند نفر از وکلای آرمان عبدالعالی با بیان ادعایی مبنی بر زنده بودن غزاله شکور خواستار بررسی دوباره پرونده شدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 17
کد خبر: ۱۰۵۷۳۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، چند نفر از وکلای آرمان عبدالعالی؛ پسر جوانی که ۷ سال و نیم در ۱۸ سالگی، جان دختر مورد علاقه اش غزاله را گرفت، در نامه‌ای خطاب به ریاست محترم قوه قضائیه در ارتباط با پرونده قتل غزاله شکور موارد تازه‌ای را مطرح کرده و با توجه به آن خواستار بررسی دوباره پرونده شدند.

متن این نامه به شرح ذیل است:

سخنانی با ریاست محترم قوه قضاییه


با سلام و تحیت امروز متوجه شدیم (۱۴۰۰/۰۷/۱۹) آقای آرمان عبدالعالی فردی که متهم است در سن نوجوانی و زیر ۱۸ سال مرتکب قتل غزاله شکور شده است، جهت اجرای حکم قصاص به سلول انفرادی منتقل شده است.

اینجانبان وکلای قبلی و فعلی نامبرده ضمن ابراز نگرانی شدید خویش از اجرای قریب الوقوع دادنامه‌ای که ایرادات متعدد شرعی و قانونی داشته و دارد (از جمله شهادت کتبی اخیر چند نفر از اهالی مردم زاهدان که فقدانی مذکور را در آن شهر رویت کرده اند، فاسد بودن اقاریر نامبرده به جهت بازداشت انفرادی به مدت ۷۰ روز در اداره آگاهی و عدم استماع آن توسط قاضی محکمه، عدم پیدایش جسد فقدانی و استصحاب بقای حیات نامبرده در فرض شک در حیات به ویژه با توجه به ارائه مدارکی مبنی بر اخذ مرخصی تحصیلی و تمدید دفترچه درمانی و عدم ارائه دلیل متقن و قوی در رد انتساب آن به فقدانی، اظهارنظر هیات قضایی شعبه دادگاه صادرکننده رای در احراز فوت بر اساس حدس و گمان، تایید فقدان قدرت درک و فهم نامبرده توسط کارشناس اطفال، عدم تشکیل پرونده شخصیت و عدم اظهارنظر صریح پزشکی قانونی در خصوص قدرت درک و فهم و رشد کمال عقلی، حاکمیت قاعده درء در تشخیص نوع قتل در صورت اعتقاد به وقوع قتل و فقدان دلیل شرعی و قانونی در عمدی بودن قتل یا رفتار منجر به سلب حیات، مخدوش بودن دادنامه صادره از شعبه ۷۴ دادگاه کیفری یک تهران به جهت ابراز تردید جدی اکثریت قضات امضاکننده دادنامه و شمول کنوانسیون حقوق کودک و ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی در این خصوص) تقاضای فوری صدور دستور توقف اجرای حکم مذکور و مطالبه پرونده و بررسی آن توسط شخص حضرت عالی را که تجربه تصدی کرسی قضات را داشته اید را دارد.

با تشکر

وکلای قبلی و فعلی آرمان عبدالعالی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
لارینا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
0
0
آرمان نکشته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۸
0
0
وقتی چیزی پیدا نشده چگونه آرمان قاتل شده فقط تف بر شکور ها الهی تقاصی پس بدین که تو تاریخ ثبت بشه
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار