سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

چند نکته مهم در مورد حرکت جنین در دوران بارداری

حرکات جنین یا اصطلاحاً لگد زدن او برای زنانی که بارداری دوم یا چندم خود را تجربه می‌کنند، زودتر از کسانی که بارداری اول خود را تجربه می‌کنند، قابل لمس است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 18
کد خبر: ۱۰۵۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، حرکات جنین یا اصطلاحاً لگد زدن او برای زنانی که بارداری دوم یا چندم خود را تجربه می‌کنند، زودتر از کسانی که بارداری اول خود را تجربه می‌کنند، قابل لمس است.


 زنان لاغرتر این حرکات را زودتر از زنان دارای اضافه وزن حس می‌کنند. اولین حرکات جنین معمولاً با نفخ یا صدا‌های شکم اشتباه گرفته می‌َشود، اما به مرور زمان شما متوجه می‌شوید.

حرکت‌های جنین به شکل‌های مختلفی از طرف مادر‌ها توصیف می‌شود. برخی می‌گویند به شکل موج است. برخی می‌گویند ضربه است و برخی به شکل ضربان آن را حس می‌کنند. البته برخی اوقات مادر‌ها به ویژه در هفته‌های اول، حرکت‌های روده‌ای را با حرکت‌های جنین اشتباه می‌گیرند.

برای مثال اگر مادری در هفته دهم یا یازدهم فکر کند جنین اش حرکت می‌کند، اشتباه کرده است. هر چه جنین بزرگ‌تر می‌شود حرکت‌های آن ملموس‌تر می‌شود. در هفته بیست وهشتم یا سی ام حرکت‌های جنین به خوبی به شکل ضربه‌ای و موجی حس شده و مادر جابه جایی جنین را به راحتی می‌فهمد.


تکان‌های جنین چند وقت یک بار احساس می‌شوند؟

در ابتدا تعداد تکان‌ها کم و فاصله آن‌ها زیاد است و ممکن است در حد چند تکان در روز باشد. در واقع جنین مرتب تکان خورده و ضربه میزند، ولی بیشتر ضربه‌ها قدرت کافی برای حس شدن توسط مادر را ندارند. ولی در سه ماهه دوم ضربات شدید‌تر و بیشتر میشوند. نکت‌های که باید به آن توجه داشت این است که الگوی تکان خوردن همه جنین‌ها یکسان نیست بنابراین تجارب مادران در این زمینه ممکن است متفاوت باشد. تا زمانی که حرکات جنین یک الگوی ثابت داشته و چندان تغییر نکند میتوان گفت که مشکلی وجود ندارد.


آیا کنترل مرتب ضربه زدن جنین لازم است؟

تا زمانیکه ضربه زدن جنین به طور منظم اتفاق میافتد باید به آن توجه کرد. به محض اینکه مادر متوجه کاهش حرکات جنین شد باید به پزشک خود اطلاع دهد. کاهش حرکات جنین ممکن است نشانه بروز مشکل باشد و ممکن است برای اطمینان از سلامت جنین نیاز به انجام non-stress test و بیوفیزیکال پروفایل باشد. در سه ماهه سوم بعضی پزشکان توصیه میکنند که مادر هر روز تعداد ضربه زدن‌های جنین را بشمارد. برای شمارش تعداد ضربه زدن‌ها چندین راه وجود دارد که میتوان آن‌ها را از پزشک معالج پرسید.

روش کنترل تکان خوردن جنین

یکی از روش‌های رایج به این شکل است: زمانی از روز را که جنین فعال است انتخاب کنید. (بهتر است که شمارش روزانه در زمان مشخصی از هر روز انجام شود.) آرام بنشینید یا به پهلو دراز بکشید. مدت زمانی را که طول می‌کشد تا ۱۰ ضربه مجزا را احساس کنید اندازه بگیرید. (ضربه، تکان ناگهانی، و حرکت تمام بدن جنین همگی محاسبه میشوند.) در صورتی که در عرض ۲ ساعت حداقل ۱۰ تکان را حس نکردید بهتر است با پزشک خود تماس بگیرید، چون وضعیت حرکات جنین در رحم مادر یکی از شاخص‌های سلامت جنین در دوران حاملگی است./نی نی سایت

مطالب مرتبط
ارسال نظر