قطعنامه چین و روسیه برای تمدید اسنپ‌بک رأی نیاورد وزارت خارجه: تهران بر حق مشروع خود برای بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز مصر است لاپید: نتانیاهو در سازمان ملل اشک تمساح ریخت زمان رای‌گیری شورای امنیت درباره ایران اعلام شد تکرار وعده‌های ترامپ برای پایان جنگ غزه نخست‌وزیر ایرلند: جنایات اسرائیل توهین به کرامت انسانی است اهتزاز پرچم فلسطین در نیویورک همزمان با سخنرانی نتانیاهو گروسی: عدم بازرسی آژانس از اسرائیل، غیرمنصفانه است / انتقادهای ایران قابل درک است اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب مسیر تقابل را انتخاب کرده است عراقچی: شورای امنیت به رویارویی «نه» و به همکاری «آری» بگوید تحریم گسترده سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل گروسی: با پوتین درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردم کمالوندی: همکاری‌های هسته‌ای ایران و روسیه بیش از پیش گسترش می‌یابد قطعنامه روسیه و چین برای تعویق ۶ ماهه تحریم‌ها علیه ایران تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

انریکه مورا:برای از سرگرفته شدن مذاکرات وین تلاش می‌کنیم

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تائید دیدارش با علی باقری گفتگفت: اتحادیه اروپا از هیچ تلاشی برای از سرگرفته شدن گفت‌وگوهای تمامی طرف‌ها در وین دریغ نخواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 25
کد خبر: ۱۰۶۷۸۷

 به گزارش راهبرد معاصر «پیتر استانو» سخنگوی اتحادیه اروپا روز دوشنبه با تایید دیدار روز چهارشنبه «علی باقری» معاون وزیر خارجه ایران با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که این دیدار با هدف آغاز مجدد مذاکرات برای احیای برجام برگزار می‌شود.

وی در این باره گفت: «سرویس دیپلماتیک اتحادیه اروپا از هیچ تلاشی برای از سرگرفته شدن گفت‌وگوهای تمامی طرف‌ها در وین دریغ نخواهند کرد».

«علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه امروز (دوشنبه) در توئیتی اعلام کرد: روز چهارشنبه، هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام (انریکه مورا) را در بروکسل ملاقات خواهم کرد تا گفت‌وگوهایمان را درباره مذاکرات نتیجه - محور ادامه دهیم. 

وی در توئیت دیگری افزود:‌ ایران مصمم به انجام مذاکراتی است که تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی را به صورت کامل و موثر لغو کرده، عادی‌سازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران را تضمین کرده و ضمانت‌های معتبری برای عدم بدعهدی بیشتر فراهم کند.

«انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پنجشنبه ۲۲ مهر ماه سفری به تهران داشت و با علی باقری دیدار و گفت‌وگو کرد و در پایان طرفین توافق کردند که مباحث باقیمانده را در بروکسل ادامه دهند.

دولت جو بایدن، علی‌رغم اعتراف به شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران از انجام اقداماتی که برای بازگشت به برجام ضروری بوده خودداری کرده و عملاً پیگیری سیاست ترامپ را علیه ایران در دستور کار قرار داده است.

بایدن و مشاورانش گفته‌اند قصد دارند آمریکا را به برجام بازگردانند، اما می‌خواهند از بازگشت به برجام به عنوان «سکویی برای قوی‌تر و طولانی‌تر کردن» این توافق استفاده کنند.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد./ تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار