قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

مجازات مزاحمت خیابانی برای زنان چیست؟

در صورت شکایت متهم مزاحمت خیابانی برای زنان برخورد قضایی می شود، اما مجازت این جرم چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 29
کد خبر: ۱۰۷۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر رعایت عفت و شان بانوان با توجه به ارزش های اخلاقی و مذهبی جامعه ، همواره اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد از این رو قانونگذار مزاحمت خیابانی برای بانوان و نوامیس مردم را یک جرم می داند.

معمولا جرائم مربوط به مزاحمت خیابانی هیچگاه به طرح شکایت از سوی قربانی منتهی نمی شوند از این رو ، با رفع مزاحمت ، این موضوع از طریق طرح شکایت کیفری فاش نخواهد شد اما در صورت شکایت ، با متهم مزاحمت خیابانی برای بانوان برخورد قضایی خواهد شد .

محل وقوع جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان اماکن عمومی و معابر هستند که شامل کوچه ها ، خیابان ها ، نمایشگاه ها، ادارات دولتی ، بازار ، میدان ها ، اتوبان ها و … می باشند و حضور یا عدم حضور شاهد برای تحقق جرم مزاحمت خیابانی شرط نخواهد بود .

توهین و مزاحمت در اماکن خصوصی مانند منزل به صورت علنی و با حضور شاهد شامل ماده قانون مجازات کننده مزاحمت خیابانی نخواهد بود .

جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان از جمله جرائم عمدی است که به دلیل آسیب پذیری بالای آنان ، حساسیت بیشتری بر روی آن وجود دارد.

در جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان ، وقوع عمل توهین آمیز یا ایجاد مزاحمت، وجود قصد مجرمانه را مفروض خواهد کرد لذا به اثبات جرم نیازی نخواهد بود مگر اینکه خلاف آن توسط متهم اثبات شود که در این صورت مسئولیت کیفری شامل متهم نخواهد شد .

مزاحمت خیابانی برای کودکان و بانوان، به شکل تعرض و ارتکاب عمل توهین آمیز نسبت به آنان در معابر و اماکن عمومی رخ می دهد.

معیار و ضابطه ی تشخیص رفتار توهین آمیز در عمل مزاحمت خیابانی، عرف و عادت رایج در محل وقوع مزاحمت خیابانی خواهد بود و دادگاه مطابق با آن حکم صادر خواهد کرد .

حکم مجازات مزاحمت خیابانی

بر اساس ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی که در سال ۱۳۷۵ به تصویب رسیده است ، هر فردی که در اماکن عمومی یا معابر ، مزاحم کودکان و بانوان گردد و با الفاظ و حرکاتی خلاف شئون به آنان توهین نماید ، به دو تا شش ماه حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد ، لذا با توجه به مفاد این قانون می توان دریافت که توهین و اهانت به مردان در معابر عمومی مشمول حکم این ماده نخواهد شد ./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار