مجازات مزاحمت خیابانی برای زنان چیست؟-راهبرد معاصر
رکورد پرجمعیت‌ترین خانواده جهان؛ مردی ۱۰۲ بار پدر و ۵۷۸ بار پدربزرگ شد وزیر بهداشت: سال ۲۰۲۵ را سال صلح برای کارکنان سلامت اعلام کنیم هشدار افزایش آلودگی هوا در تهران آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر سکو‌های خارجی و ارتقای کیفیت اینترنت حکم اعدام برای محیط‌بان کرمانی صادر شد / آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت شاکی توضیح وزارت علوم درباره تاخیر در اعلام فراخوان جذب هیئت علمی سال ۱۴۰۳ اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد مدیرکل دفتر حیات وحش: پلنگ دماوند ماندنی نیست ۶۰ درصد طلاق‌های این استان مربوط به کودک همسری است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۱۴؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها دستگیری عوامل سقط جنین در کرج تأیید سه زمین برای آرامستان‌های جدید تهران/ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی بی مریم» ادامه بارش برف و باران در برخی از مناطق کشور/ افزایش نسبی دما در هفته پیش‌رو عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در دروس ریاضی، علوم و سواد خواندن با افت همراه است تهران ۲ درجه سردتر می‌شود | هشدار نارنجی برای ۴ استان

مجازات مزاحمت خیابانی برای زنان چیست؟

در صورت شکایت متهم مزاحمت خیابانی برای زنان برخورد قضایی می شود، اما مجازت این جرم چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 29
کد خبر: ۱۰۷۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر رعایت عفت و شان بانوان با توجه به ارزش های اخلاقی و مذهبی جامعه ، همواره اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد از این رو قانونگذار مزاحمت خیابانی برای بانوان و نوامیس مردم را یک جرم می داند.

معمولا جرائم مربوط به مزاحمت خیابانی هیچگاه به طرح شکایت از سوی قربانی منتهی نمی شوند از این رو ، با رفع مزاحمت ، این موضوع از طریق طرح شکایت کیفری فاش نخواهد شد اما در صورت شکایت ، با متهم مزاحمت خیابانی برای بانوان برخورد قضایی خواهد شد .

محل وقوع جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان اماکن عمومی و معابر هستند که شامل کوچه ها ، خیابان ها ، نمایشگاه ها، ادارات دولتی ، بازار ، میدان ها ، اتوبان ها و … می باشند و حضور یا عدم حضور شاهد برای تحقق جرم مزاحمت خیابانی شرط نخواهد بود .

توهین و مزاحمت در اماکن خصوصی مانند منزل به صورت علنی و با حضور شاهد شامل ماده قانون مجازات کننده مزاحمت خیابانی نخواهد بود .

جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان از جمله جرائم عمدی است که به دلیل آسیب پذیری بالای آنان ، حساسیت بیشتری بر روی آن وجود دارد.

در جرم مزاحمت خیابانی برای بانوان و کودکان ، وقوع عمل توهین آمیز یا ایجاد مزاحمت، وجود قصد مجرمانه را مفروض خواهد کرد لذا به اثبات جرم نیازی نخواهد بود مگر اینکه خلاف آن توسط متهم اثبات شود که در این صورت مسئولیت کیفری شامل متهم نخواهد شد .

مزاحمت خیابانی برای کودکان و بانوان، به شکل تعرض و ارتکاب عمل توهین آمیز نسبت به آنان در معابر و اماکن عمومی رخ می دهد.

معیار و ضابطه ی تشخیص رفتار توهین آمیز در عمل مزاحمت خیابانی، عرف و عادت رایج در محل وقوع مزاحمت خیابانی خواهد بود و دادگاه مطابق با آن حکم صادر خواهد کرد .

حکم مجازات مزاحمت خیابانی

بر اساس ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی که در سال ۱۳۷۵ به تصویب رسیده است ، هر فردی که در اماکن عمومی یا معابر ، مزاحم کودکان و بانوان گردد و با الفاظ و حرکاتی خلاف شئون به آنان توهین نماید ، به دو تا شش ماه حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد ، لذا با توجه به مفاد این قانون می توان دریافت که توهین و اهانت به مردان در معابر عمومی مشمول حکم این ماده نخواهد شد ./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار