دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

عبدالمهدی: تابع بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نخواهیم بود

عبدالمهدی گفت: عراق بر این باور است که گفت و گو و تفاهم تنها راه برای حل اختلافات کشورهای همسایه است و این کشور وارد هیچ محوری نخواهد شد، علاوه بر این موضع علنی عراق این است که بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۶ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 10
کد خبر: ۱۰۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، نخست وزیر عراق در دیدار با سفیران سه کشور اروپایی با اشاره به اینکه تنها راه حل مشکلات گفت وگو و تفاهم است افزود: موضع عراق این است که بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نخواهیم بود.

 

 سفیران انگلیس، آلمان و فرانسه در بغداد به دیدار عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق رفتند و در رابطه با روابط عراق و اتحادیه اروپا و همچنین آخرین تحولات منطقه با توجه به تنش میان آمریکا و ایران بحث و تبادل نظر کردند.

 

عبدالمهدی در این دیدار تاکید کرد: عراق به دنبال ایجاد همکاری با تمام همسایگان، کشورهای عربی، کشورهای منطقه و تمام کشورهای جهان از جمله ایران و آمریکا است. روابط عراق می‌تواند در تقویت امنیت و ثبات و همچنین شکوفایی اقتصادی منطقه و جهان سهیم باشد و سفرهای من به کشورهای منطقه و اروپا در این راستا است.

 

وی با اشاره به اینکه این روابط متوازن تأثیر مثبتی بر ثبات داخلی عراق داشته است افزود: عراق بر این باور است که گفت و گو و تفاهم تنها راه برای حل اختلافات کشورهای همسایه است و این کشور وارد هیچ محوری نخواهد شد، علاوه بر این موضع علنی عراق این است که بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه ایران نخواهد بود.

 

نخست وزیر عراق همچنین بر ضرورت تلاش برای ایجاد ثبات در منطقه، کاهش بحران‌ها و دوری ملت‌ها از خطرات بی‌ثباتی و ناامنی تاکید کرد.

 

از سوی دیگر سفرای سه کشور اروپایی انگلیس، آلمان و فرانسه با اشاره به اینکه دیدگاه اتحادیه اروپا در رابطه با بحران‌های منطقه همانند دیدگاه عراق است، از نقش عراق در منطقه و سیاست متعادل آن تقدیر کردند.

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار