عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است

نماینده لبنانی: بیروت نمی‌تواند تاوان شکست عربستان را در منطقه بدهد

عضو فراکسیون وابسته به حزب الله گفت که این کشور نمی‌تواند تاوان شکست عربستان سعودی در منطقه را بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 06
کد خبر: ۱۰۸۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر «حسین الحاج حسن» نماینده لبنانی عضو فراکسیون «الوفاء للمقاومه» وابسته به حزب الله گفت که این کشور نمی‌تواند تاوان شکست عربستان سعودی در منطقه را بدهد.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این نماینده لبنانی گزارش داد: «مسئله، استعفای [جرج] قرداحی وزیر [اطلاع‌رسانی] نیست، بلکه موضوع، عقب‌نشینی عربستان سعودی از تجاوزات خود به لبنان است».

الحاج حسن بر این باور است که ریاض به آزادی بیان در لبنان تعدی می‌کند و در پی سوء استفاده از اظهارات قرداحی است؛ اظهاراتی که پیش از وزارت بیان کرده بود.

این نماینده لبنانی خاطر نشان کرد، القرداحی خبرنگار بوده و از حق آزادی بیان خود در جنگ بیهود عربستان علیه یمن، استفاده کرده است؛ جنگی که از هفت سال پیش علیه ملت مظلوم یمن آغاز شد.

وی تأکید کرد، همه جهان جنگ عربستان علیه یمن را بیهوده می‌دانند و مسئولان لبنانی، عرب و خارجی و حتی مسئولان سازمان ملل نیز به این مسئله باور دارند.

الحاج حسن به صورت کنایی، از رفتار دوگانه ریاض با القرداحی و آمریکا انتقاد کرد و گفت: «عربستان باید زمانی به خشم می‌آمد که [دونالد] ترامپ به پادشاه آن توهین کرد و اموالش را تصاحب کرد، ولی کاری انجام نداد».

این نماینده لبنانی خاطر نشان کرد، عربستان سعودی به حاکمیت ملی لبنان تجاوز می‌کند و هیچ احترامی برای اصول دیپلماتیک قائل نیست و سفیر این کشور نیز مدتهاست که هیچ تماسی با مسئولان رسمی لبنان نداشته است.

وی در پایان با بیان اینکه عربستان سعودی مسئول رخدادهای لبنان است، تصریح کرد: «تسلیم تهدیدهای عربستان نخواهیم شد... ما به ملتها و همه کشورهای عربی احترام می‌گذاریم».

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس به ویژه ریاض از آنجا آغاز شد که وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن را بیهوده خواند و خواستار پایان آن شد.

در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند.

امارات، کویت و بحرین نیز در اقدامی مشابه سفرای خود از بیروت را فراخوانده و تأکید کردند که این اقدام آن‌ها به نشانه همبستگی با عربستان انجام شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر