نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

دیدار مقامات فرانسه و روسیه درباره ایران

دیدار مقامات فرانسه و روسیه درباره ایران پایان هفته وزرای خارجه فرانسه و روسیه با محوریت ایران با یکدیگر دیدار و گفت و گو می کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر دولت فرانسه روز سه‌شنبه خبر داد که وزرای فرانسوی اواخر هفته جاری با همتایان روس خود دیدار کرده و درباره مجموعه‌ای از موضوعات از جمله امنیت در منطقه ساحل آفریقا، ایران، اوکراین و افغانستان به رایزنی خواهند پرداخت.

در بیانیه مشترکی که توسط وزارت امور اروپایی، وزارت خارجه و وزارت نیروهای مسلح فرانسه منتشر شده، آمده است که فرانسه در دیدار روز 12 نوامبر (21 آبان) نگرانی‌های خود درباره فعالیت‌های روسیه در منطقه ساحل را ابراز خواهد کرد.

رایزنی مقام‌های روسیه و فرانسه درباره ایران در حالی انجام خواهد شد که قرار است روز هشتم آذر ماه (۲۹ نوامبر) مذاکرات ایران و گروه 1+5 درباره احیای توافق هسته‌ای در وین اتریش برگزار شود.

«علی باقری» معاون سیاسی وزارت خارجه ایران ۱۲ آبان ماه در توئیتی با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی‌اش با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام نوشت: در تماس تلفنی با آقای انریکه مورا آغاز مذاکرات با هدف لغو تحریم‌های غیرقانونی و غیرانسانی در روز هشتم آذر ماه (۲۹ نوامبر) در وین مورد موافقت قرار گرفت.

تا کنون ۶ دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد.

به علاوه، مقام‌های دولت آمریکا پیش از این تصریح کرده‌اند که قصد دارند از ورود به برجام به عنوان «سکویی» جهت پرداختن به سایر اختلافات از جمله مسائل موشکی و منطقه‌ای استفاده کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار