واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید

رویگرد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای رتبه بندی معلمان و فرهنگیان از زبان نماینده مجلس

رویگرد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برای رتبه بندی معلمان و فرهنگیان از زبان نماینده مجلس نماینده مردم شهرکرد در مجلس با بیان اینکه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نسبت به رتبه بندی فرهنگیان و ارتقای وضعیت معیشتی معلمان و استقرار نظام عادلانه پرداخت رویکرد خوبی دارد، گفت: نسبت به اصلاح سازوکار و ساختار صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه خوبی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۱۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

احمد راستینه نماینده مردم نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی درباره وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، اظهار داشت: فیاضی هم تحصیلات دانشگاهی دارد و آن هم در رشته مهندسی عمران که یکی از نیازهای ضروری آموزش و پرورش تامین فضا و تجهیزات مناسب آموزشی و پرورشی است.

 

وی افزود: آقای فیاضی هم تحصیلات حوزوی دارد یعنی در علوم اسلامی و انسانی سالها تا درس خارج دارای قوت است؛ همچنین تجربه آموزشی و پرورشی در مدارس دارد هم چنین مدیرکل سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی وزارت اموزش و پرورش بوده است.

 

راستینه تصریح کرد: وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در مرکز پژوهشها نیز در حوزه آموزش و فرهنگ مطالعات سیاستی و نظارتی خوبی داشته و اشراف خیلی خوبی نسبت به مسائل و نیازهای آموزشی و پرورشی دارد؛علاوه بر تجربیات کاری و پژوهشی، دارای برنامه خیلی خوبی است.

 

وی با بیان اینکه فیاضی نسبت به رتبه بندی فرهنگیان و ارتقای وضعیت معیشتی معلمان و استقرار نظام عادلانه پرداخت رویکرد خوبی دارد، گفت: نسبت به اصلاح سازوکار و ساختار صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه خوبی دارد.

 

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: به دنبال استقرار عدالت آموزشی و پرورشی و ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی است؛ همچنین تقویت مدارس عادی دولتی و مناطق محروم و عشایری در کانون برنامه ایشان قرار دارد.

 

راستینه اضافه کرد: برای صلاحیت بخشی به شوراهای اموزش و پرورش استانها و شهرستانها و تمرکززدایی نگاه خوبی دارد؛ لذا امیدواریم مجلس با رای بالا به ایشان کمک کنند تا بتوانند ابعاد تحولی مقرر در سند تحول بنیادین را بخوبی پیگیری کنند.

 

این نماینده مجلس یازدهم در خاتمه عنوان کرد: در خصوص دانشگاه فرهنگیان، این گزینه پیشنهادی مبتنی بر دیدگاه‌های مقام معظم رهبری مصر هستند که ورودی آموزش و پرورش را با افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان صرفاً از این مکان قرار دهند و این می تواند آینده روشنی در تامین معلمان آموزش و پرورش داشته باشد همچنین ضرورت توجه به سند بنیادین تحول آموزش و پرورش از مهمترین اقداماتی است که ایشان خود را متعهد به پیگیری آن می‌دانند./ فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
فرهنگی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۹
0
0
خدا از تقصیرات مسولان بی خاصیت نگزرد
پرطرفدارترین اخبار