ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

شکست نیروهای آمریکایی در دریای عمان نشانه اقتدار ایران و افول آمریکا است

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه شکست نیروهای آمریکایی در دریای عمان نشانه اوج گیری ایران و افول سریع آمریکا است، گفت: امروز نظریه افول آمریکا و اقتدار نظام اسلامی دیگر شعار نیست‌.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 10
کد خبر: ۱۰۹۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر به همت واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، دومین نشست از مجموعه نشست‌های تحلیلی_بصیرتی «نبرد تمدن‌ها» به صورت مجازی و با سخنرانی حسن عباسی برگزار شد.

عباسی در این نشست با اشاره به اینکه شعار مرگ بر آمریکا مفهومی قرآنی و برگرفته از شعار الله اکبر است بر اهمیت این موضوع تاکید کرد و گفت: واکنش‌های جمعی از غرب گرایان برای کوچک ‌نمایی اقدام قهرمانانه نیروی دریایی ناشی از ناامیدی عمیق آنهاست که بعد ازعهدشکنی آمریکایی‌ها در مذاکرات و همچمین خروج خیانت بار آمریکایی ها از افغانستان بوجود آمد.

وی در ادامه با تبیین پروژه قرن جدید آن را بر مبنای هندسه الهی و نقشه خدا توصیف کرد.

عباسی با برشمردن مشخصه های افول هژمونی آمریکا گفت: خروج خفت بار آمریکا و شکست طرح دموکراسیزه سازی در آن کشور، دوری آمریکا از تنش در منطقه با ایران و تمرکز بر روی مسئله چین، شکاف عمیق و رقابت شدید میان کشورها و دولت‌های غربی که با خروج انگلیس از اتحادیه ی اروپایی نمود پیدا کرد از مشخصه های افول هژمونی آمریکا است.

رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: تحریم‌های جهانی آمریکا برضد ملت‌های آزاده و استقلال‌طلب از جمله مردم ایران، به دلیل شیوع ویروس کرونا و اثرات منفی آن بر اقتصاد جهانی و مبادلات معمول اقتصادی کم اثر تر از سابق بود.

وی در ادامه با تبریک بازپس گیری نفت ربوده شده مردم ایران از یک دزد دریایی بزرگ؛ گفت: با روی کار آمدن دولت انقلابی می توان امیدوار بود که با گذشت زمان و گذر از شرایط نابسامانی که اغلب حاصل سومدیریت ها و کم کاری های به ارث مانده از دولت های پیشین است و نیز ورود نیروهای جدید، تازه نفس، متعهد و انقلابی به بدنه دولت و کنار رفتن عوامل اجرایی دولت قبل و نیز برنامه‌های تدوینی آن شامل بودجه و ... که همچنان باقی مانده از دولت پیشین هستند و از طرف دیگر با اتکا به روحیه استکبار ستیزی مردم انقلابی ایران می توان آینده را قطعا متعلق به ایران و جبهه اسلام دانست.

عباسی تصریح کرد: همان طور که ماجرای " شکست دزدی نفت توسط آمریکا " نشان داد، این اتفاقات مقدمه اوج‌گیری تدریجی ایران در کنار افول سریع آمریکا است و آن را مصداق جمله رهبر معظم انقلاب در تعلق داشتن قرن جدید به جبهه اسلام و ایران می‌دانیم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار