ماجرای اغتشاشات دیروز آبدانان استان ایلام چه بود؟ دستگیری لیدر‌های اغتشاشات در زنجان فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت

مخبر:مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت:با تلاش‌ های دولت مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دوز سوم بر اساس اولویت‌ های مشخص تسریع شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 11
کد خبر: ۱۰۹۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اشاره به آغاز پیک جدید کرونا در برخی کشور‌ها با وجود واکسیناسیون، گفت: اگرچه واکسیناسیون در کشور با سرعت در حال انجام است، اما بی‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند تمام زحمات و دستاورد‌های دولت، تلاش کادر درمان و همکاری‌های خود مردم در مقابله با کرونا را از بین ببرد.

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور تاکید کرد و از رسانه‌ها خواست با آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی دقیق، هشدار‌های لازم را به جامعه منتقل کنند تا سطح رعایت اصول بهداشتی کاهش پیدا نکند.

وی با اشاره به آغاز روند تزریق دُز سوم واکسن در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های گسترده دولت در امر واردات واکسن و نیز همت تولیدکنندگان داخلی، مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دُز سوم بر اساس اولویت‌بندی‌های مشخص تسریع شود.

در این نشست بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گزارشی از آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان‌های مختلف کشور و رنگبندی شهر‌ها ارائه کرد و گفت: با توجه به اینکه برخی کشور‌ها با وجود تزریق دُز سوم واکسن همچنان با موج جدید کرونا درگیر هستند، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همچنان باید در دستور کار مردم باشد.

در این جلسه که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دفتر رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از رنگ‌بندی شهر‌های مختلف، میزان بستری و تعداد فوتی‌ها در کشور ارائه شد.

معاون وزیر کشور هم در این نشست گزارشی از تدوین طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کرد و مقرر شد این طرح پس از اعمال برخی اصلاحات، برای تصویب نهایی در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار