جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست

مخبر:مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد

معاون اول رئیس جمهور گفت:با تلاش‌ های دولت مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دوز سوم بر اساس اولویت‌ های مشخص تسریع شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 11
کد خبر: ۱۰۹۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا که پیش از ظهر امروز برگزار شد، با اشاره به آغاز پیک جدید کرونا در برخی کشور‌ها با وجود واکسیناسیون، گفت: اگرچه واکسیناسیون در کشور با سرعت در حال انجام است، اما بی‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی می‌تواند تمام زحمات و دستاورد‌های دولت، تلاش کادر درمان و همکاری‌های خود مردم در مقابله با کرونا را از بین ببرد.

معاون اول رئیس جمهور بر لزوم رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور تاکید کرد و از رسانه‌ها خواست با آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی دقیق، هشدار‌های لازم را به جامعه منتقل کنند تا سطح رعایت اصول بهداشتی کاهش پیدا نکند.

وی با اشاره به آغاز روند تزریق دُز سوم واکسن در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های گسترده دولت در امر واردات واکسن و نیز همت تولیدکنندگان داخلی، مشکلی از نظر تعداد واکسن در کشور وجود ندارد و باید روند تزریق دُز سوم بر اساس اولویت‌بندی‌های مشخص تسریع شود.

در این نشست بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گزارشی از آخرین وضعیت واکسیناسیون در استان‌های مختلف کشور و رنگبندی شهر‌ها ارائه کرد و گفت: با توجه به اینکه برخی کشور‌ها با وجود تزریق دُز سوم واکسن همچنان با موج جدید کرونا درگیر هستند، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همچنان باید در دستور کار مردم باشد.

در این جلسه که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دفتر رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از رنگ‌بندی شهر‌های مختلف، میزان بستری و تعداد فوتی‌ها در کشور ارائه شد.

معاون وزیر کشور هم در این نشست گزارشی از تدوین طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا در قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کرد و مقرر شد این طرح پس از اعمال برخی اصلاحات، برای تصویب نهایی در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر