ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

واکنش حزب الله به رزمایش‌های عربی-اسرائیلی

واکنش حزب الله به رزمایش‌های عربی-اسرائیلی عضو شورای مرکزی حزب‌الله در واکنش به اخباری مبنی بر برگزاری رزمایش مشترک میان برخی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی گفت، رزمایش‌های نظامی مذکور خنجری در قلب قدس، فلسطین و تمام ملت‌های منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله در اظهاراتی گفت، رزمایش نظامی کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی خنجری در قلب قدس، فلسطین و تمام ملت‌های منطقه است، زیرا این موضوع، دشمن صهیونیستی را تشویق به تجاوز بیشتر در قبال لبنان و فلسطین می‌کند و این لکه ننگی بر پیشانی سران عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.

بر اساس گزارش «المنار»، شیخ قاووق ادامه داد، سلاح مقاومت برای مقابله با دشمن اسرائیلی بوده و همینگونه نیز باقی خواهد ماند و کسی نمی‌تواند این موضوع را تغییر دهد. فشارها، بحران‌ها و مداخلات خارجی هر چقدر باشد اولویت مقاومت آمادگی بیشتر برای مقابله با تجاوز اسرائیلی خواهد بود و وعده می‌دهیم که یک پیروزی می‌سازیم که بزرگتر از پیروزی سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ باشد.

وی تأکید کرد، مقاومت از سال ۲۰۰۶ تا کنون بر قدرت کمی و کیفی خود افزوده و امروز دژ مستحکم لبنان و لبنانی‌هاست. جنوب لبنان با معادله ارتش، ملت و مقاومت امروز سنگر اول دفاع از کرامت و حاکمیت لبنان است.

یک ژنرال ارشد نیروی هوایی آمریکا در غرب آسیا روز شنبه (دیروز) گفت احتمال برگزاری رزمایش مشترک با رژیم صهیونیستی، بحرین و امارات عربی متحده وجود دارد.

به نوشته وبگاه آی‌۲۴ نیوز، «گرگوری گیوت» در گفتگو با خبرنگاران در دبی با اشاره به اینکه بحرین و امارات به تازگی رزمایش مشترکی را با نیروی دریایی آمریکا و رژیم صهیونیستی در دریای سرخ انجام دادند، گفت مانور‌های هوایی با اسرائیل و این کشور‌ها نیز ممکن است رخ دهد.

همزمان ارتش رژیم صهیونیستی عصر شنبه اعلام کرد که رزمایش مشترکی را با فرماندهی مرکزی نیروی دریایی آمریکا (MARCENT) و تفنگداران دریایی این کشور (USMC) پس از دو هفته به پایان رسیده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار