شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال

برخورد با مسببان مرگ دختر نخبه اهوازی

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران، انجام عمل لیپوساکشن و تزریق چربی در مطب را ممنوع عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 14
کد خبر: ۱۰۹۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در هفته گذشته دختر جوان اهوازی به خاطر یک سهل‌انگاری در مطب، جان خود را از دست داد. این دختر جوان که از نخبه‌های کنکور بود، بر اثر تزریق زیاد داروی بی‌حسی توسط یک تکنسین در مطب و بدون حضور پزشک به کما رفت و در نهایت جان خود را از دست داد.

محمد خردمند، معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران به حادثه مرگ دختر جوان اهوازی اشاره کرد و گفت: اطلاعاتی که من کسب کرده‌ام حاکی از این است که در یک مطب که پزشک هم حضور نداشته، داروی بی حسی برای انجام عمل تزریق چربی صورت می‌گیرد که باعث می‌شود دختر جوان به کما برود و در نهایت دچار مرگ مغزی شود و فوت کند.

وی با عنوان این مطلب که انجام اعمال مجاز در مطب‌ها شامل همه پزشکان اعم از پزشک عمومی و متخصص می‌شود، گفت: این حادثه از نظر انتظامی و قضائی قابل پیگرد است و با افراد خاطی برخورد قانونی خواهد شد.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران در واکنش به اینکه گفته می‌شود مطب اجاره داده است، افزود: مطب قابل اجاره دادن نیست.

خردمند با بیان این که تمامی مسئولیت‌ها در مطب متوجه پزشک است، گفت: باید مشخص شود چرا بدون حضور پزشک اجازه داده شده این کار انجام شود.

وی ادامه داد: اساساً کار‌هایی مثل تزریق ژل و بوتاکس در مطب قابل انجام است، اما مطب جای عمل لیپوساکشن و تزریق چربی نیست. چون عارضه‌هایی به دنبال دارد و بنابراین نمی‌توان و نباید در مطب چنین عملی را انجام داد.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران تاکید کرد: علاوه بر پزشک صاحب مطب، شخصی که اقدام به تزریق داروی بی‌حسی کرده و منجر به بروز این اتفاق تلخ شده است، باید مورد بازخواست قرار بگیرد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار