بیماری که با خوردن چای کهنه دم به سراغتان می‌آید-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

بیماری که با خوردن چای کهنه دم به سراغتان می‌آید

طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیا تا به حال شده که از صبح چای دم کرده باشید و تا شب، همان را مصرف کنید؟ احتمالا گاهی کار به روز بعد هم کشیده است. قطعا این اتفاق به دلیل تنبلی، خستگی و هزاران دلیل دیگر برای ما افتاده است، اما نکته اینجاست که آیا این کار ما باعث آسیب رساندن به بدن می‌شود؟ اگر چای کهنه دم ضرر دارد، عوارض آن چیست؟
آیا چای کهنه دم بد و مضر است؟

بله. اگر این چای را درون یک محفظه بسته نگه ندارید و یا آن را در محل خنک نگذارید یا بیش از ۴۸ ساعت آن را نگه دارید یا به آن اسانس اضافه کنید، در واقع آن را با ضرر همراه کرده اید. قانونی در این مورد وجود دارد که می‌گوید نباید بیش از ۸ ساعت چای دم کرده را نگه داشت یعنی شما بعد از دم کشیدن چای که باید به مدت ۱۰ دقیقه باشد میتوانید چای را در محیطی خنک نگه داشته و سپس گرم کنید، اما بعد از گذشت این زمان دیگر نمیتوان مجدد از چای استفاده کرد. فراموش نکنید این زمان ۸ ساعت فقط برای چایی است که مواد افزودنی بیش از اندازه نداشته و یک چای کاملا ارگانیک است و هر نوع چایی را نمی‌توان این مدت نگهداری کرد.

حقایقی مهم در مورد چای کهنه دم و عوارض آن
طبق نتایج مطالعات و نظرات متخصصان طب سنتی چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک کرده و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده نقش دارد.
و، اما از مضرات چای کیسه‌ای کهنه دم ریفلاکس معده و مشکلات گوارشی مهم‌ترین آنهاست.
عوارض گوارشی چای کهنه دم در مورد دمنوش‌های گیاهی آماده نیز وجود دارد برای همین توصیه می‌شود دمنوش با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.



اما چای کهنه دم دقیقا به چه معناست؟
آیا چای کهنه دم فقط طعم خود را از دست می‌دهد یا اتفاقات دیگری هم در آن می‌افتد؟ چای‌ها " البته چای ارگانیک " در شرایط زیر کهنه دم محسوب می‌شوند:
- بیش از ۸ ساعت در قوری بودن، در دمای اتاق، بدون پوشش:حال بسته به نوع چای، مزه آن در این مدت زمان از بین می‌رود.
گاهی اوقات بعضی از چای‌ها هستند که می‌توانند تا ۷۲ ساعت بعد از دم کشیدن دوام بیاورند و امن باشند، به شرط اینکه داخل فریزر نگهداری شوند.

پس بهترین راه برای نگهداری از چای دم شده برای مدت طولانی:

تهیه یک شیشه با در بسته محکم و بدون منفذ، بدون هیچ اسانس و یا شکر اضافه شده به آن.

اگر هر گونه ماده اضافه مثل شکر را به چای اضافه کردید، حتی درون فریزر هم نباید بیش از ۲۴ ساعت آن را نگهداری کنید.



چای دم کرده سرد در مقایسه با چای دم کرده داغ
تفاوت این دو چای بسیار زیاد است. چای دم کرده داغ حساسیت بیشتری نسبت به باکتری دارد و سریع‌تر کهنه دم می‌شود و به طور کل دما تاثیر زیادی روی خواص چای دارد.
اگر می‌خواهید که عمر چای دم کرده را افزایش دهید، آن را در یک محیط خنک نگه دارید.
چای در هوای گرم هم دوام می‌آورد، اما قطعا با عوارض بیشتری همراه خواهد بود./نمناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار