اینستاگرام انتشار ویدئو‌های طولانی و افقی را آزمایش می‌کند سوئد استفاده کارمندان دولت از ChatGPT و Claude را ممنوع کرد شیوه جدید دریافت دارو‌های خاص با کدرهگیری پیامکی آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان

کاهش ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دمای هوا

کاهش ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دمای هوا سازمان هواشناسی از کاهش ۸تا۱۲ درجه‌ای دمای هوا در شمال و شرق کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 17
کد خبر: ۱۱۰۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان این‌که بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، امشب در بخش‌هایی از اصفهان، یزد، کرمان، فارس، خراسان‌جنوبی و خراسان‌رضوی، بارش باران پیش‌بینی می‌شود افزود: در هرمزگان و شرق بوشهر رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

او یادآور شد: امشب در نواحی شرق به‌ویژه منطقه زابل و جنوب شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک انتظار می‌رود.

ضیائیان با بیان این‌که روز پنجشنبه و جمعه در بخش‌هایی از فارس، هرمزگان، بوشهر و جزایر تنگه هرمز رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود تصریح کرد: در ارتفاعات کرمان بارش پراکنده برف را شاهد خواهیم بود.

او توضیح داد:  در روز‌های پنجشنبه تا شنبه در نیمه شمالی کشور جوی پایدار حاکم خواهد بود و در مناطق صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

کارشناس هواشناسی توضیح داد: از اواخر وقت روز شنبه با ورود سامانه بارشی در بخش‌هایی از غرب و شمال غرب و روز یکشنبه در غرب ،جنوب غرب ، دامنه‌های زاگرس مرکزی و البرز مرکزی بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و در مناطق مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: امشب در مناطق مرکزی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز کاهش نسبی دما ۶تا ۸ درجه و در نواحی شرق و شمال شرق کشور کاهش محسوس دما ۸تا ۱۲درجه انتظار می‌رود.

ضیائیان درباره آب‌وهوای استان تهران هم گفت: آسمان تهران فردا قسمتی ابری گاهی همراه با غبار محلی و در بعدازظهر صاف خواهد بود. بیشترین دمای تهران به ۹ درجه و کمترین آن به ۰ درجه می رسد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار