موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

انتقاد نتانیاهو از مواضع اسرائیل در مقابل حماس و ایران

نخست وزیر سابق رژیم اسرائیل گفت:حماس باید بهای سنگینی برای حمله شنیع در قلب اورشلیم بپردازد. ما یک رویکرد مستحکم علیه تروریسم نمی‌بینیم، همان‌طور که در مقابله با ایران نیز شاهد نیستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی روز دوشنبه از عدم رویکرد مستحکم سران کنونی این رژیم علیه ایران و حماس (جنبش مقاومت اسلامی فلسطین) انتقاد کرد.

به نوشته نشریه «تایمز اسرائیل» «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر سابق رژیم اسرائیل در نشست هفتگی فراکسیون لیکود گفت: «حماس باید بهای سنگینی برای حمله شنیع در قلب اورشلیم بپردازد. ما یک رویکرد مستحکم علیه تروریسم نمی‌بینیم، همان‌طور که در مقابله با ایران نیز شاهد نیستیم.»

عملیات اخیر در قدس که در نتیجه آن یک صهیونیست کشته و دست‌کم سه نفر مجروح شدند، موجی از ترس و نگرانی در میان صهیونیست‌ها به راه انداخته زیرا نوع سلاح استفاده شده تل‌آویو را نگران کرده است.

در جریان این عملیات، تیراندازی در «باب السلسله» یکی از ورودی‌های مسجدالاقصی در بخش قدیمی قدس به دست دو شهروند فلسطینی صورت گرفت و یکی از آن‌ها در محل عملیات به شهادت رسید و دیگری موفق به فرار شد. در این عملیات چهار صهیونیست زخمی شده و یک صهیونیست دیگر کشته شد.

 شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، عامل عملیات لباس ویژه یهودیان حریدی را پوشیده و سلاح «کارلو» به همراه داشته است. وبگاه «اسرائـــیل هیوم» در این باره نوشت، اسرائیل باید به بازی دوگانه حماس پایان دهد؛ یا جنگ یا آرامش در همه جبهه‌ها باید باشد.

در پی این عملیات شهادت طلبانه که با فاصله چهار روز از عملیات قبلی در بیت‌المقدس رخ داد، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نشست کابینه خواستار آماده‌باش نیروهای امنیتی برای هرنوع سناریویی در کرانه باختری شد.

حزب‌الله لبنان نیز روز یکشنبه در واکنش به عملیات شهادت‌طلبانه در قدس اشغالی که منجر به هلاکت یک صهیونیست و زخمی شدن چهار تن دیگر شد، در بیانیه‌ای اعلام کرد که این عملیات پاسخ طبیعی به اقدامات تروریستی رژیم تل آویو است.

حزب‌الله لبنان ضمن تبریک به جنبش حماس، گروه‌های مقاومت و مردم فلسطین، عملیات شهادت‌طلبانه پیش از ظهر امروز را شجاعانه توصیف کرد.

در این بیانیه آمده است: «این عملیات پیام محکمی به رژیم متجاوز است مبنی بر اینکه تمامی جنایات و اقدامات تروریستی‌اش از جمله قتل و کشتار و بازداشت و تخریب خانه‌ها و مزارع هرگز بدون پاسخ نخواهد ماند.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار