جلسه فوق‌العاده شورای حکام درباره تجاوز اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران بقائی: اسرائیل با سلاح‌های اهدایی آمریکا مردم ایران را مورد هدف قرار داد نشست فوق العاده شورای همکاری خلیج فارس در پی جنگ افروزی اسرائیل کانال ۱۲ اسرائیل: شمار کشته‌های حمله موشکی ایران به تل‌آویو به ۵ نفر افزایش یافت منبع اسرائیلی: ایران شروع به استفاده از موشک‌های مافوق صوت کرده است سفارت آمریکا در تل‌آویو در حمله موشکی تهران خسارت دید موج هشتم حملات ایران به اسرائیل / ارتش اسرائیل: حدود ۱۰۰ موشک شلیک شد/ المیادین: قطعی برق گسترده در مرکز اسرائیل پزشکیان در گفت‌و‌گو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم رایزنی تلفنی وزیرای خارجه عراق و عربستان درباره اوضاع منطقه آسیب دیدن یکی از مراکز مهم تحقیقاتی اسرائیل در حملات موشکی ایران وزیر خارجه آلمان: آماده‌ایم با فرانسه و بریتانیا مذاکرات فوری با ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران را آغاز کنیم هرتزوگ در واکنش به حملات ایران: صبح بسیار سختی بود عراقچی: کشاندن درگیری به خلیج فارس اشتباه راهبردی است / اگر تجاوز متوقف شود واکنش ما هم متوقف می‌شود روزنامه معاریو: اسرائیل هواپیما‌های غیرنظامی خود را به ۳ کشور منتقل کرد

ادعای جدید وزیر جنگ اسرائیل علیه ایران

پس از اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، وزیر جنگ این رژیم ادعا کرد که ایران سعی بر ارسال مواد منفجره به کرانه باختری داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، در کنفرانسی امنیتی-سیاسی که اندیشکده سیاست و استراتژی دانشگاه صهیونیستی «ریچمن» آن را برگزار کرد، به سخنرانی پرداخت.

بنی گانتز در اظهارات خود مدعی شد که ایران برای انجام عملیات در کرانه باختری سعی کرده است از پایگاه «T۴» در سوریه با پهپاد به کرانه باختری مواد منفجره ارسال کند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین از دو پایگاه در جنوب ایران نام برد و مدعی شد که در این پایگاه‌ها، پهپاد‌های هجومی پیشرفته مستقر شده است.

این ادعا‌ها پس از آن مطرح می‌شود که وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی اخیرا ادعا کرد که نظافتچی خانه وزیر جنگ این رژیم سعی داشته اطلاعاتی را در اختیار گروه هکری «سایه سیاه» قرار دهد (جزئیات بیشتر).

از سوی دیگر، ساعاتی پیش از مطرح شدن این ادعاها، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس علیه برنامه هسته‌ای و مواضع منطقه‌ای ایران موضع‌گیری کرد.

بنت گفت: «ایرانی‌ها در حالی که با امنیت در تهران نشسته بودند، اسرائیل را با موشک محاصره کردند. آن‌ها ما را از راه دور اذیت می‌کنند و به ما آسیب می‌زنند».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سپس بلافاصله ادعا‌های بی اساس مقام‌های این رژیم در موضوع حمایت از تروریسم را علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه نیروی قدس تکرار کرد.

رژیم صهیونیستی که تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب‌آسیا است، بعد از این اتهام‌زنی‌ها به سراغ برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران و مذاکرات هشتم آذر ماه در وین رفت و لفاظی‌های این رژیم را تکرار کرد.

نفتالی بنت مدعی شد: «حتی اگر توافقی بین ایران و ابرقدرت‌ها وجود داشته باشد، اسرائیل جزوی از آن (توافق) نیست و به آن متعهد نیست. ممکن است یک دوره پیچیده شامل عدم توافق با متحدانمان وجود داشته باشد ما به حفظ آزادی عمل اسرائیل ادامه خواهیم داد. این اولین بار نخواهد بود. حتی اگر بازگشتی به توافق (برجام) وجود داشته باشد».

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد: «اشتباه پس از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ (برجام) باز نخواهد گشت. مثل قرص خواب ما را تحت تاثیر قرار داد و اسرائیل به خواب رفت. ما از این اشتباه درس خواهیم گرفت. ما آزادی عمل خود را حفظ خواهیم کرد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده