ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

رتبه بندی معلمان روی حقوق کارمندان تاثیر می‌گذارد؟

رتبه بندی معلمان روی حقوق کارمندان تاثیر می‌گذارد؟ عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تکلیف لایحه رتبه بندی معلمان طی ماه جاری مشخص می‌شود، گفت: اجرای لایحه رتبه بندی معلمان، مهم‌ترین اقدام ۵۰ ساله آموزش و پرورش ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد وحیدی با اشاره به اینکه برای اجرای لایحه رتبه بندی در سال جاری ۲۵ هزار میلیارد تومان اختصاص پیدا می‌کند، اظهار کرد: به میزان توانایی مالی دولت، طرح رتبه بندی معلمان اجرا می‌شود و اعتبارات مربوط به این طرح در سال ۱۴۰۱ نیز در مجلس بررسی خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان مهم‌ترین اقدام ۵۰ ساله آموزش و پرورش ایران است، تأکید کرد: طرح رتبه بندی معلمان تزاحمی با نظام پرداخت حقوق سایر کارمندان ندارد و این اطمینان را به کارمندان می‌دهیم طرح رتبه بندی معلمان به معنای عدم توجه به سایر کارکنان دولت نیست.

وحیدی با اشاره به اینکه اجرای رتبه بندی معلمان به معنای توجه به نسل‌های آینده کشور است، افزود: ظرفیت تولید علم و دانش از طریق معلم به دانش‌آموزان منتقل می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت اجرای رتبه بندی معلمان است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه رتبه بندی معلمان هفته آینده در مجلس بررسی می‌شود و تعیین تکلیف این لایحه در آذرماه مشخص می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای تاکید کرد: مجلس فرصت شایستگی را در درون نهاد تعلیم و تربیت کشور پایه‌گذاری می‌کند و رئیس جمهور نیز دولت را مکلف به اجرای این لایحه می‌کند.

وی در پایان تصریح کرد: اگر گروهی مخالف اجرای این طرح هستند به معنای عدم درک مناسب افراد است؛ این طرح در بسیاری از کشور‌های دنیا در حالِ اجرا است که اهمیت بسیاری نیز دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار