قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد

بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت

وزیر امور خارجه آمریکا گفته است:هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، آمریکا امروز (سه شنبه) نسبت به عواقب جدی هرگونه تجاوز (ادعایی) روسیه هشدار داده و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سفری که به لتونی داشت در یک نشست خبری در خصوص تحرکات مسکو که از نظر واشنگتن و ناتو غیرمعمول است، ابراز نگرانی کرده و مدعی شد: هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.

روز گذشته آرتیس پابریکس، وزیر دفاع لتونی هنگام بازدید ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو از نیرو‌های نظامی در این کشور ادعا کرد: لتونی در موقعیتی است که به شدت به حمایت نظامی آمریکا برای مقابله با تهدیدات روسیه نیازمند است.

به دلیل الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و حمایت مسکو از مخالفان در شرق اوکراین، ناتو از ژوئیه ۲۰۱۷ چهار گروه نظامی چند ملیتی را به منظور دفاع از لهستان و کشور‌های بالتیک از جمله لیتوانی، لتونی و استونی در محل مستقر کرده است.

آمریکا این روز‌ها خود را به شدت نگران اختلافات سیاسی میان اوکراین و روسیه نشان می‌دهد و همواره به جانبداری از اوکراین و تجهیز نظامی آن پرداخته است. روسیه نیز از حمایت‌های نظامی آمریکا از اوکراین ابراز نگرانی و اعلام کرده است مسکو هیچ قصدی برای حمله به اوکراین یا دیگر کشور‌های حوزه بالیتک ندارد، اما آمریکا و غرب با اتهام زدن به روسیه به دنبال مشتعل کردن اوضاع در این منطقه هستند.

رابطه میان روسیه و اوکراین همیشه به رابطه آلمان و فرانسه تشبیه شده است، زیرا برلین و پاریس دائما با یکدیگر تنش و نزاع داشتند، اما بعد از آرام شدن اوضاع میان این دو دشمن دیرین، آنان هسته‌ اصلی اتحادیه اروپا را بنیان نهادند. به همین خاطر غرب به هیچ عنوان قصد ندارد اجازه دهد روابط مسکو و کی‌یف آرام شده و این منطقه به آرامش برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار