اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت

وزیر امور خارجه آمریکا گفته است:هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، آمریکا امروز (سه شنبه) نسبت به عواقب جدی هرگونه تجاوز (ادعایی) روسیه هشدار داده و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سفری که به لتونی داشت در یک نشست خبری در خصوص تحرکات مسکو که از نظر واشنگتن و ناتو غیرمعمول است، ابراز نگرانی کرده و مدعی شد: هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.

روز گذشته آرتیس پابریکس، وزیر دفاع لتونی هنگام بازدید ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو از نیرو‌های نظامی در این کشور ادعا کرد: لتونی در موقعیتی است که به شدت به حمایت نظامی آمریکا برای مقابله با تهدیدات روسیه نیازمند است.

به دلیل الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و حمایت مسکو از مخالفان در شرق اوکراین، ناتو از ژوئیه ۲۰۱۷ چهار گروه نظامی چند ملیتی را به منظور دفاع از لهستان و کشور‌های بالتیک از جمله لیتوانی، لتونی و استونی در محل مستقر کرده است.

آمریکا این روز‌ها خود را به شدت نگران اختلافات سیاسی میان اوکراین و روسیه نشان می‌دهد و همواره به جانبداری از اوکراین و تجهیز نظامی آن پرداخته است. روسیه نیز از حمایت‌های نظامی آمریکا از اوکراین ابراز نگرانی و اعلام کرده است مسکو هیچ قصدی برای حمله به اوکراین یا دیگر کشور‌های حوزه بالیتک ندارد، اما آمریکا و غرب با اتهام زدن به روسیه به دنبال مشتعل کردن اوضاع در این منطقه هستند.

رابطه میان روسیه و اوکراین همیشه به رابطه آلمان و فرانسه تشبیه شده است، زیرا برلین و پاریس دائما با یکدیگر تنش و نزاع داشتند، اما بعد از آرام شدن اوضاع میان این دو دشمن دیرین، آنان هسته‌ اصلی اتحادیه اروپا را بنیان نهادند. به همین خاطر غرب به هیچ عنوان قصد ندارد اجازه دهد روابط مسکو و کی‌یف آرام شده و این منطقه به آرامش برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار