ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت

بلینکن:هرگونه اقدام روسیه در مرز اوکراین عواقب جدی خواهد داشت وزیر امور خارجه آمریکا گفته است:هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، آمریکا امروز (سه شنبه) نسبت به عواقب جدی هرگونه تجاوز (ادعایی) روسیه هشدار داده و «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در سفری که به لتونی داشت در یک نشست خبری در خصوص تحرکات مسکو که از نظر واشنگتن و ناتو غیرمعمول است، ابراز نگرانی کرده و مدعی شد: هرگونه اقدام تشدیدکننده تنش از سوی روسیه برای آمریکا و لتونی نگران کننده خواهد بود و هرگونه تجاوز مجدد «عواقب جدی» در پی خواهد داشت.

روز گذشته آرتیس پابریکس، وزیر دفاع لتونی هنگام بازدید ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو از نیرو‌های نظامی در این کشور ادعا کرد: لتونی در موقعیتی است که به شدت به حمایت نظامی آمریکا برای مقابله با تهدیدات روسیه نیازمند است.

به دلیل الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و حمایت مسکو از مخالفان در شرق اوکراین، ناتو از ژوئیه ۲۰۱۷ چهار گروه نظامی چند ملیتی را به منظور دفاع از لهستان و کشور‌های بالتیک از جمله لیتوانی، لتونی و استونی در محل مستقر کرده است.

آمریکا این روز‌ها خود را به شدت نگران اختلافات سیاسی میان اوکراین و روسیه نشان می‌دهد و همواره به جانبداری از اوکراین و تجهیز نظامی آن پرداخته است. روسیه نیز از حمایت‌های نظامی آمریکا از اوکراین ابراز نگرانی و اعلام کرده است مسکو هیچ قصدی برای حمله به اوکراین یا دیگر کشور‌های حوزه بالیتک ندارد، اما آمریکا و غرب با اتهام زدن به روسیه به دنبال مشتعل کردن اوضاع در این منطقه هستند.

رابطه میان روسیه و اوکراین همیشه به رابطه آلمان و فرانسه تشبیه شده است، زیرا برلین و پاریس دائما با یکدیگر تنش و نزاع داشتند، اما بعد از آرام شدن اوضاع میان این دو دشمن دیرین، آنان هسته‌ اصلی اتحادیه اروپا را بنیان نهادند. به همین خاطر غرب به هیچ عنوان قصد ندارد اجازه دهد روابط مسکو و کی‌یف آرام شده و این منطقه به آرامش برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار