رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ساعت و زمان دقیق مذاکرات وین امروز پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰

ساعت و زمان دقیق مذاکرات وین امروز پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ در ادامه مذاکرات ایران و ۱+۴ که هشتم آذر پس از سه ماه در وین از سر گرفته شد، هشتمین دور مذاکرات احیای برجام در سطح معاونان وزیران امور خارجه برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، هشتمین دوره مذاکرات ایران و کشور‌های ۱+۴ ظهر پنجشنبه به وقت محلی در هتل کوبورگ وین از سر گرفته می‌شود.

 

نشست کمیسیون مشترک برجام امروز پنج‌شنبه ۱۸ آذر از ساعت ۱۲ ظهر به وقت وین (۱۴:۳۰ به وقت تهران) آغاز خواهد شد.
در مذاکرات هفته گذشته، ایران دو سند را به طرف‌های مذاکرات درباره لغو تحریم‌ها و جزییات آن و نیز اقدامات هسته‌ای متقابل ایران ارایه کرد.

از آنجا که اسناد ارایه‌شده از سوی ایران در بخش‌هایی تغییر کرده یا اصلاح و اضافه و کم شده بود، کشور‌های اروپایی واکنش تندی نسبت به آن نشان دادند.

کشور‌هایی اروپایی و آمریکا بعد از بررسی این اسناد مدعی شدند که متن پیشنهادی ایران قابل مذاکره نیست و پیشنهاد‌ها «زیاده‌خواهانه» است. این در حالی بود که ایران تاکید داشت اولا تغییرات روی همان متن پیش‌نویسی اعمال شده که در دور ششم مذاکرات انجام شده بود و نیز اضافه و کم شدن برخی بخش‌ها به متن، در چارچوب قانونی و حقوقی برجام است.

علاوه بر این، ایران تاکید دارد که متن ارایه‌شده در دور هفتم مذاکرات، قابل مذاکره و بررسی است و نیز کشور‌های طرف برجام می‌توانند پیشنهادات خود را در رابطه با آن ارایه کنند.

مخالفت سه کشور اروپایی و آمریکا با متن‌های ارایه‌شده از سوی ایران درحالی صورت گرفته که چین و روسیه این اسناد را قابل مذاکره و در چارچوب برجام اعلام کرده‌اند.

علی باقری رییس هیات مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران، چهارشنبه‌شب راهی وین شد.

پیش‌بینی می‌شود قبل از شروع مذاکرات امروز، باقری با انریکه مورا معاون رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به طور دوجانبه دیدار کند.

همچنین شش تن از کارشناسان ارشد ایران از هفته گذشته برای انجام مذاکرات کارشناسی با هیات‌های کارشناسی ۱+۴ در وین حضور دارند. ایران از دور قبل اعلام کرده بود که برای انجام مذاکرات نتیجه‌بخش، آماده است برای یک دوره طولانی در وین بماند و به مذاکرات ادامه دهد. از آنجا که لغو تحریم‌ها اولویت و دغدغه اصلی ایران در مذاکرات است، کارشناسان و مقامات مربوطه در حوزه‌های نفت، بانک، اقتصاد و غیره، هیات مذاکره‌کننده ایران را همراهی می‌کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار