دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

بلاروس:با وقوع جنگ در اروپا استونی، لتونی و لیتوانی از نقشه محو می شوند

معاون رئیس شورای امنیتی بلاروس گفت، در صورت وقوع جنگ در اروپا، کشورهایی مانند استونی، لتونی و لیتوانی به طور کامل نابود خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام ارشد نظامی بلاروس روز شنبه درخصوص عواقب به راه افتادن جنگ در اروپا هشدار داد.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، «ولادیمیر آرچاکوف» معاون رئیس شورای امنیتی بلاروس گفت، در صورت وقوع جنگ در اروپا، کشورهایی مانند استونی، لتونی و لیتوانی به طور کامل نابود خواهند شد.

او در مصاحبه‌ای گفت: «اینطور به نظر می‌رسد که آن‌ها آرزوی وقوع یک درگیری جدی را دارند اما به این فکر نمی‌کنند که در صورت وقوع چنین آتش‌افروزی، تصادم مراکز قدرت به راحتی موجب پاک شدن آن‌ها از صفحه زمین خواهد شد».

آرچاکوف با متهم کردن کشورهای حوزه بالتیک به تشدید تنش‌های منطقه‌ای، تأکید کرد که از نظر نظامی، توان این کشورها کاملاً ناچیز است.

این مقام نظامی افزود در این میان، تحرکات لهستان به میزان بیشتری نگران کننده بوده و «ورشو به منظور افزایش پتانسیل سیاسی و در زمینه مقابله با "تهدید روسیه" به شکل فعالانه‌ای در حال توسعه شراکت نظامی دوجانبه با ایالات متحده است».

آرچاکوف افزود، در حال حاضر آمریکا از حریم هوایی لهستان برای انجام پروازهای شناسایی علیه بلاروس استفاده می‌کند و اطلاعات به‌دست آمده حاکی از این است که چیزی حدود چهار هزار نیروی نظامی آمریکایی در مرزهای لهستان و بلاروس مستقر شده‌اند که انتظار می‌رود این تعداد افزایش یابد.

علاوه بر این مقام بلاروسی، مقامات نظامی روس نیز بارها به کشورهای شرق اروپا درخصوص میزبانی از نیروها و موشک‌های آمریکایی هشدار داده‌اند و تأکید کرده‌اند در صورت وقوع درگیری نظامی، این کشورها مستثنی نخواهند بود.

با افزایش تنش‌ها میان مسکو و کشورهای غربی، «ولادیمیر ماکی» وزیر امور خارجه بلاروس اعلام کرد، کشورش آمادگی میزبانی موشک‌های اتمی روسیه را دارد.

ماکی در مصاحبه‌ای گفت: «آنچه رئیس جمهور آلکساندر لوکاشنکو گفت، اینکه ما احتمال استقرار تسلیحات اتمی در قلمرو بلارس را داریم، یکی از پاسخ‌های احتمالی در صورت اقدامات اتحاد آتلانتیک شمالی در قلمرو لهستان خواهد بود».

اظهارات وزیر امور خارجه بلاروس در حالی صورت می‌گیرد که امروز (شنبه) ارتش این کشور اعلام کرد روسیه بمب‌افکن‌های راهبردی «Tu-22M3» خود را برای گشت‌زنی مشترک با جنگنده‌های بلاروسی به این کشور فرستاده‌اند.

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس دهم آذر ماه گفته بود، در صورتی که موشک‌های اتمی ناتو در لهستان مستقر شود، وی نیز از استقرار تسلیحات اتمی روسیه در بلاروس استقبال می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار