وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

سرکوب سپر‌ پدافند هوایی دشمن با جنگ الکترونیک

به گفته سخنگوی رزمایش مشترک پیامبر اعظم(ص) ۱۷ سپاه سازمان سایبر الکترونیک سپاه با اجرای عملیات جنگ الکترونیک آفندی علیه سامانه‌های پدافندی دشمن موفق به سرکوب سپر دفاع هوایی دشمن فرضی شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 24
کد خبر: ۱۱۴۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سردار عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه و سخنگوی رزمایش مشترک پیامبر اعظم(ص)17 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، درباره برگزاری این رزمایش، اظهار داشت: این رزمایش در راستای افزایش آمادگی های رزمی و بر اساس شبیه سازی یکی از پیشرفته ترین طرح‌های دفاعی و تهاجمی در جنگ‌های ترکیبی در حال اجرا است.

وی با اشاره به دیگر ویژگی های رزمایش پیامبر اعظم(ص) 17 عنوان کرد: همزمانی، پیوستگی، انطباق و در هم تنیدگی طیف‌های مختلف جنگ( نرم، نیمه سخت و سخت) از جمله ویژگی های بارز این رزمایش است.

سردار نیلفروشان ادامه داد: در این رزمایش تمرین بازی جنگ و پاسگاه فرماندهی تا پایین ترین رده، انتقال همزمان رویدادهای صحنه‌های عملیات به مرکز فرماندهی در شرایط مطلوبی در حال اجرا است.

سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم(ص) 17 اظهار داشت: در این رزمایش همچنین اشراف اطلاعاتی به همراه ترسیم صحنه جنگ الکترونیک و شناسایی سیگنالی همراه با مقابله با ریز پرنده‌های دشمن توسط پهپادهای مجهز به پاد اخلال و فریب با موفقیت اجرا شد.

وی با اشاره به اقدامات سازمان سایبر الکترونیک سپاه در این رزمایش، گفت: سازمان سایبر الکترونیک سپاه با اجرای عملیات جنگ الکترونیک آفندی علیه سامانه‌های پدافندی دشمن موفق به سرکوب سپر دفاع هوایی دشمن فرضی شد تا فضا برای تهاجم و عملیات نفوذ پرنده‌های خودی به آسمان دشمن محیا شود.

معاون عملیات سپاه در ادامه تصریح کرد: اجرای عملیات‌های موشکی بالستیک علیه شناورها و تاسیسات دشمن در مناطق مختلف رزمایش در حال اجرا است. علاوه بر این نیروهای ویژه نیروی زمینی سپاه عملیات ویژه نفوذ در سطوح راهبردی را در این رزمایش تمرین کردند.

وی عنوان کرد: تمرین عملیات های دفاعی و هجومی در دریا، تمرین دفاع مستحکم از سواحل و جزایر خلیج فارس، اجرای عملیات‌های دفاع ثابت، متحرک و ضد هلی برن، تمرین گسترده رزم شبانه بخش دیگری از برنامه رزمایش پیامبر اعظم(ص)17 است.

سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم(ص)17 با بیان اینکه عملیات گسترده پهپادی در پشتیبانی از نیروهای عمل کننده یکی از نقاط حائز اهمیت این رزمایش بود، عنوان کرد: در این رزمایش همچنین تمرین یگان‌های پدافندی تحت شبکه یکپارچه پدافند هوایی و همچنین تمرین پشتیبانی عملیات فضایی از نیروهای درگیر در درزمایش نیز در حال اجرا است.

سردار نیلفروشان تاکید کرد: این رزمایش در عرصه‌های نیمه سخت و نرم نیز درحال اجرا است که گزارش آن متعاقبا ارائه خواهد شد.

وی افزود: اجرای عملیات‌های مقابله با گروهک‌های تروریستی در مناطق عملیاتی مرزی، تمرین مقابله با اقدامات تروریستی در عمق کشور، تمرین تشدید حفاظت از مراکز حساس و حیاتی کشور، تمرین چک و خنثی سازی بمب نیز صورت می پذیرد.

سردار نیلفروشان تاکید کرد: پیام این رزمایش به دشمنان ایران؛ اقتدار، امنیت و بازدارندگی فعال و هوشمند و نشان دادن عزم و اراده پاسداران در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و صیانت از منافع ملی و برای دوستان و کشورهای همسایه صلح، دوستی و ایجاد آرامش برای همسایگان است.

معاون عملیات سپاه در پایان تاکید کرد: اساسا قدرت بازدارندگی در راستای حفظ امنیت و ثبات در منطقه منطق دفاعی ما است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار