درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

تشکیل کارگروه ویژه کمیسیون بهداشت برای بررسی بودجه حوزه سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۱

سخنگوی کمیسیون بهداشت از تشکیل کارگروه بودجه در کمیسیون متبوعش برای بررسی بندهای مربوط به حوزه سلامت و بهداشت در لایحه بودجه ۱۴۰۱ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز فصل بررسی بودجه در مجلس، اظهار کرد:بررسی بند‌های مربوط به حوزه بهداشت، سلامت و درمان و همچنین پیشنهادات نمایندگان در این حوزه‌ها در لایحه بودجه سال 1401 رسما از هفته آینده در کمیسیون بهداشت آغاز می‌شود.

وی افزود:البته در جلسه اخیر اعضای کمیسیون به بررسی وضعیت تخصیص بودجه بخش سلامت ، درمان و پیش‌بینی‌های لازم در تامین منابع بهداشت در بودجه 1401 با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت، بیمه سلامت و سازمان برنامه و بودجه ورود کردند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با بیان اینکه اعضای کمیسیون در جلسه با مسئولان مربوطه بر توجه و اجرای قوانین مرتبط با حوزه سلامت در قوانین بودجه و برنامه ششم توسعه و سیاست های کلی سلامت تاکید کردند، افزود:نمایندگان همچنین از مسئولان مربوطه خواستند تا اجرای قوانین حوزه سلامت و بهداشت در اولویت قرار گیرد.

شیخی با بیان اینکه در این جلسه بر افزایش بودجه وزارت بهداشت در لایحه بودجه سال آینده تاکید شد، گفت: در این جلسه موضوع حذف بودجه سلامت الکترونیک، درآمد اختصاصی سازمان انتقال خون، اعتبارات عمرانی بیمارستان ها ، هزینه‌های ناباروری و ... از سوی اعضای کمیسیون مطرح و میهمانان توضیحاتی را پیرامون دغدغه‌های نمایندگان ارائه کردند.

وی   افزود:در نهایت پس از استماع نظرات نمایندگان قرار شد بیمه، هلال‌احمر و وزارت بهداشت سه کارشناس که اطلاعات کاملی را نسبت به بودجه و منابع و مصارف مجموعه های خود دارند به کمیسیون معرفی کنند تا پیشنهادات کارشناسی و دقیقی را برای نهایی شدن تصمیمات برای ارائه به کمیسیون تلفیق داشته باشند.

نماینده اصفهان در مجلس با بیان اینکه در این جلسه بر توجه بندهای مربوط به حوزه سلامت در لایحه بودجه 1401 تاکید شد، گفت: همچنین در این جلسه مقرر شد کارگروه بودجه در کمیسیون بهداشت برای بررسی بندهای مربوط به حوزه سلامت در لایحه بودجه 1401 تشکیل شود تا بودجه مربوط به حوزه سلامت و بهداشت و درمان را بررسی و گزارش آن را به کمیسیون و همچنین در صورت نیاز کمیسیون تلفیق ارائه دهند.

شیخی در پایان بیان کرد: لازم به ذکر است که اعضای کمیسیون در جلسات قبلی کمیسیون آقایان علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدوکنار، سیدجلیل میرمحمدی میبدی نماینده مردم تفت و میبد و سیدمرتضی خاتمی نماینده مردم ماهنشان، ایجرود و دهستان های بوغداکندی و قلتوق را برای حضور در کمیسیون تلفیق بودجه سال 1401 انتخاب کرده بودند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار