سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

سرلشگر باقری:نیروهای مسلح ایران در اوج آمادگی هستند

 رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت:هر چند ما تهدید ها را جدی نمی‌بینیم، اما تهدید را ۱۰۰ درصد فرض می‌کنیم و امروز آمادگی ما از هر زمان دیگر بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۰۳ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 24
کد خبر: ۱۱۴۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، امروز جمعه در حاشیه برگزاری مرحله نهایی رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این رزمایش از قبل طراحی شده بود، اما تهدیدهای فراوان ولی تو خالی سران رژیم صهیونیستی باعث شد که این رزمایش در این زمان مقرر انجام شود و بحمدالله جزو موفق‌ترین رزمایش های موشکی جمهوری اسلامی ایران تاکنون بوده است.

وی افزود: در این رزمایش انواع موشک ها از مسیر های متفاوت اما بر روی یک هدف مشخص، به طور همزمان و با دقت تمام اصابت کردند و هدف طراحی شده را در مسافت بسیار دور کاملا منهدم کردند.

سرلشکر باقری این رزمایش را تنها بخشی از توان موشکی جمهوری اسلامی ایران توصیف و تصریح کرد: وقتی ۱۶ موشک به یک هدف برخورد کند، این بخش کوچکی از صدها موشکی است که می تواند بطور همزمان به هر هدفی که آن کشور قصد مخاصمه و تهاجم به جمهوری اسلامی را داشته باشد، اصابت کند و انهدام کامل ایجاد کند.

وی در ادامه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران این تهدیدها را نمی‌پذیرد و هم اکنون در حال مذاکره با کشورها برای پیشبرد اهداف کشور است و این گونه تهدیدها را تحمل نخواهد کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: این رزمایش در کنار رزمایش زمینی، دریایی و هوافضای سپاه در تنگه هرمز و منطقه جنوب، نشانگر این است که تمامی نیروهای مسلح از جمله سپاه و ارتش آماده هستند چنانچه تهدیدی علیه کشور وجود داشته باشد، بلافاصله و با دقت و قاطعیت تمام به تهدید پاسخ بدهند و دشمنان را سر جای خودشان بنشانند.

سرلشکر باقری با اشاره به برگزاری رزمایش مشترک پیامبر اعظم ۱۷ سپاه گفت: این رزمایش توانست تمامی اهداف خود را اعم از اهداف عملیاتی، شلیک‌ها، تاکتیک‌ها در دریا، خشکی و آسمان را به طور کامل محقق کند. 

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی هستند، گفت: هر چند ما تهدید ها را جدی نمی‌بینیم، اما تهدید را ۱۰۰ درصد فرض می‌کنیم و امروز آمادگی ما از هر زمان دیگر بیشتر است.

رییس ستاد کل نیروهای مسلح در پایان اظهار کرد: این رزمایش به لحاظ  انبوهی تعداد شلیک، شلیک همزمان موشک های میان برد و دوربرد، شلیک از مبدأهای مختلف به سمت یک هدف مشخص، دقت اصابت و جمع خوردن موشک ها در یک منطقه کوچک ۱۸۰ در ۲۰۰ متری و برخورد همه آنها به اهداف، نسبت به رزمایش های گذشته برتری داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر