جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

رسانه صهیونیستی:امارات مخالف استفاده از گزینه نظامی علیه ایران است

رسانه صهیونیستی:امارات مخالف استفاده از گزینه نظامی علیه ایران است شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد با این که ابوظبی و تل‌آویو روابط خود را با هم عادی کرده‌اند اما امارات مخالف تلاش‌های صهیونیست‌ها برای استفاده از گزینه نظامی علیه ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری عبری امروز شنبه از عدم همراهی امارات عربی متحده با صهیونیست‌ها برای اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران انتقاد کردند.

خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، امارات مخالف تلاش‌های صهیونیست‌ها برای «استفاده از گزینه نظامی علیه ایران» است؛ هر چند که ابوظبی و تل‌آویو روابط خود را با هم عادی کرده‌اند.

این شبکه خبر داد: «کشور عربی که در پی توافق ابراهیم، اسرائیل با آن روابط گرمی برقرار کرده است، اکنون می‌گوید که تهدید نظامی از نظر آن، راه تعامل با ایران نیست».

به گزارش این شبکه، امارات و رژیم صهیونیستی در زمینه‌های گردشگری، تجاری و حتی امنیتی با هم رابطه دارند، ولی امارات با این اقدام نشان داد که «عادی‌سازی روابط به معنای همکاری نظامی بین این کشور با اسرائیل و آمریکا در حمله به ایران نیست».

بنا بر این گزارش، با وجود این همکاریها، «زمانی که کار به این مسئله منطقه‌‌ای حساستر (پرونده هسته‌ای ایران) می‌رسد، ابوظبی از تهدیدهای نظامی مستقیم اجتناب می‌کند».

چند هفته پیش نیز «انور قرقاش» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات در یک نشست بین المللی گفت: «باید از درگیری بزرگی اجتناب کنیم که می‌تواند آمریکا یا کشورهای منطقه را درگیر کند. به سود ما هست که به هر نحوی، از این مسئله جلوگیری کنیم. ما تلاش می‌کنیم که شبکه‌ و راههای ارتباطی با همه کشورها داشته باشیم، حتی با کشورهایی که با آن اختلاف داریم».

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی همچنین خبر داد: «علاوه بر فرار کردن از تهدیدها یا فشار نظامی، امارات حتی حاضر نیست در تحمیل انزوای سیاسی یا اقتصادی علیه ایران، مشارکت داشته باشد».

به گزارش این شبکه، چند روز پیش از نخستین سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات و همزمان با شنیده شدن همهمه‌هایی مبنی بر گزینه‌های جایگزین دیپلماسی در تعامل با ایران، «زمانی که شیخ طحنون بن زاید مشاور امنیت ملی امارات برای دیدار با علی شمخانی و [سید ابراهیم] رئیسی، به تهران سفر کرد، پیام تلویحی دیگری از ابوظبی رسید».

بنا بر این گزارش، سفر طحنون به ایران، «توضیح این واقعیت بود که با وجود تنش در روابط بین امارات و ایران که از زمان توافقات عادیسازی با اسرائیل، صورت گرفت، ولی روابط بین دو کشور همسایه، مستحکم و برقرار است».

در همین ارتباط، یاکوف عمیدرور مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در کابینه بنیامین نتانیاهو تأکید کرد که رژیم صهیونیستی و آمریکا، گزینه نظامی علیه ایران ندارند/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار