جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت بن فرحان: باید از وقوع جنگ میان ایران و اسرائیل جلوگیری کنیم مسکو: ۷ پهپاد اوکراین بر فراز کریمه منهدم شدند حمایت عربستان از حکومت جولانی / بن فرحان به بیروت می‌رود پسر قاضی مقیسه: قاتل منافق به بهانه عمل جراحی، برای آموزش ترور رفته بود العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

واگذاری مالکیت پرسپولیس و استقلال صحت دارد؟

درحالی که کمتر از ۲۴ ساعت از خبر واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به وزارت خانه‌های صمت و اقتصاد گذشته است، رئیس سازمان خصوصی سازی این خبر را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سازمان خصوصی سازی، بر اساس نامه AFC به باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، حسین قربانزاده از تعیین تکلیف اختیار مالکانه و اعضای مجمع سرخابی‌ها برای حل شدن مشکل از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا خبر داد. رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: مالکیت این دو باشگاه فعلا با دولت است و تا زمان واگذاری کنترلی این باشگاه‌ها در بورس در مالکیت دولت باقی خواهد ماند. اما طبق بند یک ماده ۱۸ قانون سیاست‌های اصل ۴۴ هر شرکتی که در لیست واگذاری قرار می‌گیرد از جمله این دو باشگاه، حقوق مالکانه آن به وزارت اقتصاد منتقل می‌شود.

 

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: وزیر اقتصاد هم معمولا سالانه مسؤولیت و اختیار مدیریت و برگزاری مجامع این شرکت‌های در لیست واگذاری را به وزرای ذیربط منتقل می‌کند که درخصوص دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، وزیر اقتصاد ابتدای هر سال، اعمال حقوق مالکانه خود را به وزیر ورزش تفویض می‌کند و در همان نامه سالانه سه عضو مجمع این دو باشگاه را وزیر اقتصاد، وزیر دادگستری و وزیر ورزش عنوان می‌کند.



وی افزود: یکی از ایرادات کنفدراسیون فوتبال آسیا به این دو باشگاه، بحث مالکیت یگانه مطرح شده و به آن ایراد وارد کرده است. به همین جهت نامه‌ای را سازمان خصوصی سازی ارسال کرد که گواهی می‌کند این دو شرکت در دو ماه آینده در بورس عرضه خواهند شد و ضمنا مشترک بودن اعضای مجمع (سه وزیر) برای هر دو باشگاه نیز، احتمالا امروز تغییر خواهد کرد تا اعضای مجمع دو باشگاه متفاوت باشند.

 

وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود، یکی از دلایل سپرده شدن مالکیت بدهی‌های مالیاتی این دو باشگاه است، عنوان کرد: مسأله تفویض اختیار مالکانه هیچ ارتباطی به بدهی مالیاتی این دو باشگاه ندارد.

ارسال نظر