فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

آمار مبتلایان به اومیکرون در ایران امروز ۱۳ دی ۱۴۰۰

معاون درمان وزارت بهداشت، از شناسایی ۱۹۴ مورد قطعی اومیکرون در کشور خبر داد و گفت: نگران افزایش موارد اومیکرون هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت در نشست خبری با اشاره به گذشت دو سال از پاندمی کرونا در کشور، گفت: هدف گذاری ما تعالی خدماتی است که ارائه می‌دهیم و اولویت ما، دسترسی همگان به خدمات سلامت است.

کریمی با تاکید بر اولویت بندی نیازها، تصریح کرد: منابع محدودی در اختیار داریم و باید بهره وری بهینه از منابع داشته باشیم. لذا، فرایند‌ها باید حتماً اصلاح شود و داشتن اطلاعات خیلی مهم است. یعنی، دیتا‌ها باید به روز به دست ما برسد تا تصمیم بگیریم. ما از عدالت در سلامت دور هستیم. لذا، باید محرومیت زدایی کنیم و سند درمان نوشته شده و بررسی کردیم که آیا به اهداف سند رسیده ایم یا خیر. از همین رو، سند‌های مجزا برای استان‌های محروم و خیلی محروم، نوشته ایم.

وی به تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: این موضوع را در بدنه معاونت درمان جا می‌اندازیم.

کریمی در ادامه به آمادگی بیمارستان‌ها در مواجهه با آنفلوانزا و اومیکرون اشاره کرد و افزود: تعداد مراجعین سرپایی با علائم مشکوک به کرونا روزانه حدود ۱۲۵۰ نفر است و افزایش قابل توجهی نداشته ایم. در مورد بستری‌ها نیز در حدود ۵۸۰۰ بیمار بوده و افزایشی نداشته ایم. در آی سی یو نیز حدود ۱۴۰۰ بیمار بستری هستند.

وی گفت: در مورد اومیکرون موارد مبتلا زیاد شده و امروز به ۱۹۴ مورد قطعی رسیده و در حال افزایش است. ما نگران افزایش موارد اومیکرون هستیم، زیرا سرعت انتقال این سویه شدیدتر است. بنابراین، تزریق دوز سوم واکسن کرونا می‌تواند در پیشگیری از ابتلاء به اومیکرون، مؤثر باشد. امیدواریم وارد پیک بعدی نشویم، اما بیمارستان‌ها در آماده باش هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت در ارتباط با نسخه نویسی الکترونیک، گفت: قطعاً مشکلاتی وجود دارد، اما به تدریج این مشکلات حل خواهد شد.

کریمی به افزایش موارد آنفلوانزا در بین مراجعان به بیمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: فعلاً نشانه‌هایی از وجود بیماری‌های ترکیبی مشاهده نشده است.

معاون درمان وزارت بهداشت در مورد کمبود پزشک در مناطق محروم کشور، گفت: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، باید تسهیلات لازم فراهم شود. یعنی کاری کنیم که یک پزشک متخصص بعد از دوره تعهدش، با رضایت خاطر خودش به مناطق محروم برود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار