به گزارش راهبرد معاصر، لیمو ترش منبعی غنی از ویتامین C بوده که به شکستن الکل در کبد کمک میکند. یکی از موادی که میتواند از کبد محافظت کرده و به حفظ سلامت کبد کمک کند، هسپریدین است و لیمو ترش حاوی هسپریدین است.
اسید سیتریک موجود در لیمو ترش موجب افزایش تولید صفرا در کبد میشود و از این طریق میتواند به سمزدایی از سموم بدن کمک کند. از همین رو متخصصان تغذیه توصیه میکنند که برای بهرهمندی از این خواص لیمو ترش، لیمو ترش را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
لیموترش برای خونریزیهای ریوی، معده، روده، رحم، کلیهها و دیگر اندامهای داخلی درمانگر است و لازم است در این موارد چند بار در روز مقداری آب لیموترش را با آب میل کنید. برای پیشگیری از خونریزی نیز میتوانید یک تکه پنبه را به لیمو ترش آغشته کنید و در سوراخ بینی بگذارید و مانع خونریزی شوید.
لیموترش تقویتکننده حافظه نیز است وقتی که میخواهید چیزی را به یاد آورید کافی است چند قطره اسانس لیمو ترش را روی یک دستمال بریزید و از طریق بینی استنشاق کنید.
برای رفع خستگیهای روزانه نیز پس از این که پاهایتان را در آب گرم قرار دادید و منافذ آن حسابی باز شد پاها را از آب خارج کنید و نصف یک عدد لیمو را به پاها بمالید، با این کار علاوه بر رفع خستگی سموم را نیز از طریق منافذ باز شده از بین میبرید.
لیموترش بزاق دهان و شیره معده را زیاد میکند، سردردهای میگرنی را از بین میبرد، برای این کار کافی است هنگام سردرد در یک فنجان قهوه یا چای لیمو ترش ریخته و میل کنید. گذاشتن یخ لیمو ترش روی زبان سکسکه را درمان میکند؛ مخلوط آب لیمو ترش و آب به همراه شکر یا عسل نوشیدنی مناسبی برای انواع دردهاست.
کسانی که فشار خون بالایی دارند بهتر است لیمو ترش بخورند، زیرا فیبر آن کمک مضاعفی به کاهش فشار خون میکند./اقتصاد آنلاین