این ۲ خوراکی خوشمزه، شما را پرخاشگر می‌کند!-راهبرد معاصر
ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها مشاهده اشیاء نورانی در آسمان فردیس / ماجرا چه بود؟ تعطیلی مدارس ۱۳ شهر سیستان و بلوچستان به دلیل سرما/ فعالیت ادارات با تاخیر

این ۲ خوراکی خوشمزه، شما را پرخاشگر می‌کند!

مصرف بیش از حد فروکتوز و قند‌های تصفیه شده به طور قابل توجهی در ایجاد اختلالات روانی نقش دارند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، محققان در نتایج یک مطالعه دریافته اند که مصرف زیاد بیسکوئیت و بستنی، منجر به پرخاشگری و مشکلات رفتاری می‌شود.

آسیب‌های این خوراکی‌ها بسیار بیشتر از شیرینی طعم آن‌ها است. علاوه بر اثراتی که این خوراکی‌ها بر سلامتی بدن دارند، ثابت شده است که در افزایش پرخاشگری فرد نیز نقش دارند.

محققان دانشگاه کلرادو توضیح داده اند که سطوح پایین فروکتوز منجر به افزایش جست‌وجوی غذا و ذخیره انرژی به عنوان چربی می‌شود.

با این حال، مقادیر بیش از حد باعث تکانشگری و پرخاشگری می‌شود که خطر مشکلات رفتاری را افزایش می‌دهد. محققان گزارش کرده اند که اثرات آن شامل ADHD، افسردگی شیدایی و اختلال دوقطبی است.

محققان تاکید کرده اند که مصرف بیش از حد فروکتوز و قند‌های تصفیه شده، ممکن است به طور قابل توجهی در ایجاد این اختلالات نقش داشته باشد.

محققان توضیح داده اند که فروکتوز واکنشی شبیه به آن چه در گرسنگی اتفاق می‌افتد را تحریک می‌کند و این که پاسخ جست‌وجوی غذا، ریسک پذیری، تکانشگری، تصمیم گیری سریع و تهاجمی را برای کمک به یافتن غذا به عنوان پاسخی به بقا تشدید می‌کند./بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده