ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دولت قزاقستان استعفا کرد

دولت قزاقستان استعفا کرد در پی افزایش اعتراضات در قزاقستان، نخست وزیر این کشور استعفای خود را به رئیس جمهور تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان، در پی افزایش اعتراضات و ناآرامی و اعلام وضعیت اضطراری، استعفای دولت را پذیرفت و اعلام کرد که دولت مستعفی مسئولیت تنش‌ها را بر عهده دارد و وزیران نتوانستند تورم را کنترل کنند.

دفتر ریاست جمهوری قزاقستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز (چهارشنبه) در جلسه‌ای برای بررسی تحولات اخیر این کشور و وضع اجتماعی و اقتصای این کشور، عسکر مامین، نخست وزیر این کشور استعفای خود را ارائه داد و رئیس جمهور با استعفای او موافقت کرد.

توکایف در این جلسه دستور اعمال نظارت دولتی بر قیمت گاز مایع، بنزین و گازوئیل را برای مدت شش ماه و کنترل قیمت کالا‌های اساسی و جلوگیری از افزایش قیمت خدمات عمومی به مدت ۱۸۰ روز صادر کرد.

پس از افزایش قیمت سوخت در قزاقستان در روز‌های نخست سال ۲۰۲۲ اعتراضات مردمی در شهر ژاناوزن، یکی از شهر‌های نفت خیز قزاقستان آغاز و کم کم به شهر‌های بزرگ از جمله آلماتی، پایتخت این کشور کشیده شد. قابل ذکر است که با تشدید اعتراضات مردمی در قزاقستان به افزایش قیمت سوخت، مقامات دولتی اقدام به اعلام وضعیت فوق العاده در دو شهر آلماتی و مانگیستاو کردند.

این اعتراضات امروز نیز ادامه دارد و وزارت کشور قزاقستان اعلام کرد بیش از ۲۰۰ تظاهر کننده بازداشت شده اند و ده‌ها نفر دیگر در جریان تظاهرات زخمی شده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار