یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس

دولت قزاقستان استعفا کرد

دولت قزاقستان استعفا کرد در پی افزایش اعتراضات در قزاقستان، نخست وزیر این کشور استعفای خود را به رئیس جمهور تحویل داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم جومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقستان، در پی افزایش اعتراضات و ناآرامی و اعلام وضعیت اضطراری، استعفای دولت را پذیرفت و اعلام کرد که دولت مستعفی مسئولیت تنش‌ها را بر عهده دارد و وزیران نتوانستند تورم را کنترل کنند.

دفتر ریاست جمهوری قزاقستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز (چهارشنبه) در جلسه‌ای برای بررسی تحولات اخیر این کشور و وضع اجتماعی و اقتصای این کشور، عسکر مامین، نخست وزیر این کشور استعفای خود را ارائه داد و رئیس جمهور با استعفای او موافقت کرد.

توکایف در این جلسه دستور اعمال نظارت دولتی بر قیمت گاز مایع، بنزین و گازوئیل را برای مدت شش ماه و کنترل قیمت کالا‌های اساسی و جلوگیری از افزایش قیمت خدمات عمومی به مدت ۱۸۰ روز صادر کرد.

پس از افزایش قیمت سوخت در قزاقستان در روز‌های نخست سال ۲۰۲۲ اعتراضات مردمی در شهر ژاناوزن، یکی از شهر‌های نفت خیز قزاقستان آغاز و کم کم به شهر‌های بزرگ از جمله آلماتی، پایتخت این کشور کشیده شد. قابل ذکر است که با تشدید اعتراضات مردمی در قزاقستان به افزایش قیمت سوخت، مقامات دولتی اقدام به اعلام وضعیت فوق العاده در دو شهر آلماتی و مانگیستاو کردند.

این اعتراضات امروز نیز ادامه دارد و وزارت کشور قزاقستان اعلام کرد بیش از ۲۰۰ تظاهر کننده بازداشت شده اند و ده‌ها نفر دیگر در جریان تظاهرات زخمی شده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار