ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

ذوالنور: هر یک دقیقه وقت مجلس ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه الان 700 طرح و لایحه در نوبت رسیدگی داریم، گفت: وقت مجلس باید برای پیگیری امور مفید بگذرد تا در پیشگاه خدا و مردم بتوانیم پاسخگو باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی ذولنوری در نطق میان دستور امروز (چهارشنبه 15 دی ماه) مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آغاز دهه بصیرت گفت: دهه بصیرت امسال که حسن ظهور آن با حماسه 9 دی مردم قهرمان ما آغاز و حسن ختام آن با قیام 19 دی سال 1356 مردم قم در بستر بصیرت فاطمی شکل گرفت.

 

وی افزود: مردم بصیر ما با بصیرت فاطمی و جهاد علوی، 9 دی سال 1388 را درست در زمانی که همه استکبار جهانی تمامی بضاعت خود را در حمایت و پشتیبانی از فتنه بسیج کرده بود در قیامی سراسری انجام داد و با این حرکت آخرین میخ را بر تابوت فتنه و فتنه‌گران زدند و به قیام 19 دی خون جدیدی تزریق کردند.

 

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مردم عزیز ما در آستانه 19 دی هستند. 19 دی که قیام هوشیارانه مردم قم در مقابل اهانت به امام عزیزمان بود. در این تاریخ مبدا حرکت انقلابی که از سال 42 شروع شده بود، تسریع و خون تازه‌ای برای تقویت قیام تزریق شد.

 

وی با بیان اینکه قیام 19 دی مردم قم، سرآغاز قیام‌هایی درمناطق و شهرهای دیگر کشور بود، خاطرنشان کرد: مردم شریف تبریز، ارومیه، دزفول، بجنورد و دیگر شهرها در چله‌های زنجیره‌ای در بزرگداشت شهدای این قیام حرکتی را در کشور سازماندهی کردند که درنهایت منجر به پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن‌ماه سال 1357 شد.

 

ذولنوری با گرامیداشت یاد وخاطره شهدای قیام 19 دی گفت: رضوان الهی نثار امام عزیز و شهدای انقلاب، 19 دی، شهدای مدافع حرم و همه شهدای این ملت که توانستند این حرکت الهی را استمرار دهند و امروز به دست ما بسپارند.

 

وی با اشاره به اینکه امروز رسالت نمایندگان در جایگاهی نمایندگی مجلس شورای اسلامی بسیار سنگین است از عملکرد برخی نمایندگان در نطق‌‌ها و بی‌توجهی به ارزشمند بودن زمان نطق‌ها انتقاد کرد و گفت: هر یک دقیقه از وقت مجلس بیش از 100 میلیون تومان هزینه معمولی دارد. اگر ابنیه و امنکانات و سود سرمایه را حساب کنیم، هزینه هر یک دقیقه از وقت مجلس خیلی بیش از این برای مردم خرج دارد.

 

وی گفت: نماینده‌ای می‌خواهد مثلا در رابطه با طرح رتبه‌بندی فرهنگیان حرف بزند. وقت خود برای موافقت و مخالفت می‌خواهد استفاده کند اما از سلام و درود به انبیاء الهی شروع می‌کند، مشکلات حوزه انتخابیه را می‌گوید و سپس معلوم نمی‌شود در موافقت با موضوع صحبت کرده است یا در موافقت با آن. این‌ها ضمان شرعی دارد و هیات رئیسه باید به موضوع ورود و مداخله کند.

 

وی افزود: الان 700 طرح و لایحه در نوبت رسیدگی داریم. وقت مجلس را هدر می دهیم و پیش خدا مسئول هستیم. الان یک نماینده‌ای می خواهد بیاید و 4 دقیقه نطق کند، نمایندگان او را در طول مسیر در آغوش می‌گیرند. امروز جلوی بچه دبستانی میکروفون بگیریم بهتر از من و شما فی‌البداهه سخنرانی می‌کند. وقت مجلس باید به امور مفید بگذرد تا در پیشگاه خدا و مردم بتوانیم پاسخگو باشیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار