بعد ابتلا به کرونا اومیکرون چه کار کنیم؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

بعد ابتلا به کرونا اومیکرون چه کار کنیم؟

اگر به امیکرون مبتلا شدید به توصیه های این گزارش توجه کنید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر سویه امیکرون مدام در حال گسترش است و بسیاری از کشورهای دنیا هر روز با آن درگیر می شوند. جای تعجب نیست که شما هم به امیکردن مبتلا شوید، زیرا این سویه قابلیت انتقال پذیری بسیار بالایی دارد و میزان انتقاد پذیری آن دو برابر سوریه دلتا است که همین نشان می‌ دهد تا چه حد با آن درگیر هستید. اگر متوجه شدید که به امیکرون دچار شده اید، کافی است اقدامات عنوان شده در این بخش از بهداشت و سلامت را در پیش بگیرید:

در خانه بمانید

مهم ترین چیزی که باید رعایت کنید، این است که اگر تست کرونای شما مثبت بود، حتما در خانه بمانید‌. معمولاً توصیه می شود که 5 روز خودتان را قرنطینه کنید؛ سپس اگر علائمی نداشتید یا علائم تان بهبود پیدا کرده بود، مثلاً در عرض 24 ساعت اصلاً تب نکردید، از خانه بیرون بیایید اما از ماسک استفاده کنید تا دیگران را دچار مشکل و بیمار نکنید.

مراقب افرادی باشید که با شما زندگی می کنند

اگر خانوادگی زندگی می کنید و تنها نیستید، تا جایی که می توانید یک اتاق جداگانه داشته باشید ‌. از افراد دیگر دوری کنید. اگر برای تان مقدور است، حتماً از دستشویی جداگانه استفاده کنید‌ و اگر مجبور هستید که در کنار اعضای خانواده باشید، حتما ماسک بزنید و در و پنجره‌ ها را باز نگه دارید تا هوا در جریان باشد و رد و بدل شود.

به افراد نزدیک اطلاع ‌رسانی کنید

اگر تست کرونای شما مثبت بود، حتما باید به افراد نزدیکِ خود اطلاع رسانی کنید و با کسانی که تعامل داشتید، صحبت کنید و بخواهید که آن ها هم بیشتر مراقب باشند تا این بیماری را به بقیه انتقال ندهند.

از پزشک در مورد درمان های احتمالی پرس و جو کنید

طبق اطلاعات سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها افرادی که به کرونا مبتلا می شوند و بیماری خفیفی دارند، می‌ توانند در منزل خیلی زود درمان شوند اما متخصصان پیشنهاد می کنند که حتما با یک پزشک در ارتباط باشید و سوالات خود را در طول درمان بپرسید.‌ گاهی اوقات پزشک تشخیص می‌ دهد که برایتان داروی ضد ویروس تجویز کند یا این که شما را بستری کند که معمولاً احتمال بستری شدن در افرادی که واکسن نزده اند؛ 88 درصد است.

مراقب علائم هشدار دهنده باشید

اگر هر کدام از علائم زیر را داشتید، در سریع ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید‌:

مشکلات تنفسی

درد مداوم یا فشار در قفسه سینه

احساس گیجی و سردرگمی

ناتوانی در بیدار ماندن یا بیدار شدن از خواب

پوست، ناخن و لب های آبی رنگ، رنگ و رو رفته یا خاکستری

بیمار مبتلا به امیکرون

چگونه امنیت و سلامتِ خودمان را حفظ کنیم؟

سعی کنید که دستورالعمل های موجود را در پیش بگیرید. فرقی ندارد که واکسن زده اید یا خیر. در هر صورت باید از ماسک استفاده کنید و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید تا از این بیماری در امان بمانید./ اقتصاد آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار