پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان درگذشت ماجرای سرقت تلفن همراه شهروندآسیب‌دیده در اهواز توضیحات آموزش و پرورش درباره جزئیات مصوبه تاثیر معدل در کنکور بارش برف و باران در ۱۷ استان میمون‌های سرگردان کرج زنده‌گیری شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های مختلف کشور دستگیری باند کلاهبردار با غصب عناوین اطلاعاتی در بندرعباس خطای انسانی؛ علت ۸۰ درصد علل مرگ در جاده‌ها/ آغاز پویش «نه به تصادف» چه کسی قاتلان امیرمحمد خالقی را لو داد؟ / جزئیات دستگیری متهمان در بیمارستان و مخفیگاه تمدید وضعیت ساعت کاری ادارات تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

بعد ابتلا به کرونا اومیکرون چه کار کنیم؟

اگر به امیکرون مبتلا شدید به توصیه های این گزارش توجه کنید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر سویه امیکرون مدام در حال گسترش است و بسیاری از کشورهای دنیا هر روز با آن درگیر می شوند. جای تعجب نیست که شما هم به امیکردن مبتلا شوید، زیرا این سویه قابلیت انتقال پذیری بسیار بالایی دارد و میزان انتقاد پذیری آن دو برابر سوریه دلتا است که همین نشان می‌ دهد تا چه حد با آن درگیر هستید. اگر متوجه شدید که به امیکرون دچار شده اید، کافی است اقدامات عنوان شده در این بخش از بهداشت و سلامت را در پیش بگیرید:

در خانه بمانید

مهم ترین چیزی که باید رعایت کنید، این است که اگر تست کرونای شما مثبت بود، حتما در خانه بمانید‌. معمولاً توصیه می شود که 5 روز خودتان را قرنطینه کنید؛ سپس اگر علائمی نداشتید یا علائم تان بهبود پیدا کرده بود، مثلاً در عرض 24 ساعت اصلاً تب نکردید، از خانه بیرون بیایید اما از ماسک استفاده کنید تا دیگران را دچار مشکل و بیمار نکنید.

مراقب افرادی باشید که با شما زندگی می کنند

اگر خانوادگی زندگی می کنید و تنها نیستید، تا جایی که می توانید یک اتاق جداگانه داشته باشید ‌. از افراد دیگر دوری کنید. اگر برای تان مقدور است، حتماً از دستشویی جداگانه استفاده کنید‌ و اگر مجبور هستید که در کنار اعضای خانواده باشید، حتما ماسک بزنید و در و پنجره‌ ها را باز نگه دارید تا هوا در جریان باشد و رد و بدل شود.

به افراد نزدیک اطلاع ‌رسانی کنید

اگر تست کرونای شما مثبت بود، حتما باید به افراد نزدیکِ خود اطلاع رسانی کنید و با کسانی که تعامل داشتید، صحبت کنید و بخواهید که آن ها هم بیشتر مراقب باشند تا این بیماری را به بقیه انتقال ندهند.

از پزشک در مورد درمان های احتمالی پرس و جو کنید

طبق اطلاعات سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها افرادی که به کرونا مبتلا می شوند و بیماری خفیفی دارند، می‌ توانند در منزل خیلی زود درمان شوند اما متخصصان پیشنهاد می کنند که حتما با یک پزشک در ارتباط باشید و سوالات خود را در طول درمان بپرسید.‌ گاهی اوقات پزشک تشخیص می‌ دهد که برایتان داروی ضد ویروس تجویز کند یا این که شما را بستری کند که معمولاً احتمال بستری شدن در افرادی که واکسن نزده اند؛ 88 درصد است.

مراقب علائم هشدار دهنده باشید

اگر هر کدام از علائم زیر را داشتید، در سریع ترین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید‌:

مشکلات تنفسی

درد مداوم یا فشار در قفسه سینه

احساس گیجی و سردرگمی

ناتوانی در بیدار ماندن یا بیدار شدن از خواب

پوست، ناخن و لب های آبی رنگ، رنگ و رو رفته یا خاکستری

بیمار مبتلا به امیکرون

چگونه امنیت و سلامتِ خودمان را حفظ کنیم؟

سعی کنید که دستورالعمل های موجود را در پیش بگیرید. فرقی ندارد که واکسن زده اید یا خیر. در هر صورت باید از ماسک استفاده کنید و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنید تا از این بیماری در امان بمانید./ اقتصاد آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار