وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات

تذکر یک نماینده به روحانی درباره تامین مسکن کارگران

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: تامین مسکن وظیفه دولت است و دولت باید جهت تحقق این امر در کشور برنامه مدون و قطعی داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۵۸
به گزارش راهبرد معاصر ، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برابر اصل 31 قانون اساسی داشتن مسکن متناسب نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است، گفت: دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندتر هستند به خصوص روستایان و کارگران زمینه اجرای این اصل (یعنی تامین مسکن) را فراهم کند.
 
وی با بیان اینکه طبق این اصل تامین مسکن وظیفه دولت است و دولت باید جهت تحقق اصل مذکور در کشور برنامه مدون و قطعی داشته باشد، افزود: با گذشت 6 سال از ریاست جمهوری آقای روحانی، متأسفانه وی در این خصوص اقدام موثر و قابل قبولی برداشته نشده است.

نماینده مردم شاهین شر در مجلس با تاکید بر اینکه در شرایط اقتصادی فعلی داشتن یک سر‌پناه برای افراد فاقد مسکن به یک رویا تبدیل شده است، متذکر شد: لازم است تا در 2 سال باقی مانده از ریاست جمهوری ، آقای روحانی برای عمل به این تکلیف قانونی تدبیری اتخاذ کند.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار