رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود

سردار فدوی:آمریکا و اسرائیل به بمباران زنان و کودکان روی آورده‌اند

جانشین فرمانده کل سپاه ‌ ‌گفت: اطلاع کامل داریم که آمریکا، اسرائیل، برخی از کشورهای اروپایی، ‌مرتجع عرب و حتی برخی کشورهای آفریقایی در نبرد علیه یمن حضور دارند اما نتوانسته‌‌اند بر دلدادگان انقلاب اسلامی در یمن غلبه کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۲۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 13
کد خبر: ۱۱۷۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی فدوی در یادواره شهدای غرب مشهد که امشب در مجتمع آیه‌ها برگزار شد اظهارداشت: تقدیم بیش از 200 هزار شهید از اول انقلاب اسلامی تاکنون، نشان از پایبندی ملت ایران به ادای تکلیف الهی خود تا پای جان دارد.

 

وی افزود: دشمنان فهمیدند این انقلاب متفاوت است و این جبهه انقلابی از خرداد 42 بر جبهه باطل تاخته است، لذا دشمنان حیات خود را در معرض خطر دیده و از روز اول به جنگ با انقلاب اسلامی برخاستند.در راس جبهه مخالف انقلاب اسلامی، آمریکا بود و بسیاری در جبهه کفر پشت سر آنها قرار داشتند، چنانکه در پایان جنگ تحمیلی رسما 87 کشور اعلام کردند که ما در این جنگ از صدام پشتیبانی می‌کردیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: در موضوع سوریه همه گفتند می‌خواستیم رژیم سوریه نباشد اما نتوانستیم، چون ایران نخواست، این قدرت ایران از جبهه حق و انقلاب اسلامی به وجود آمده؛ بدون شک این قدرت ناشی از ابزارهای نظامی و جنگ‌افزارهای ما نیست و قطعا توان نظامی، تکنولوژیکی و مادی جبهه باطل از ما بیشتر است، اما چرا در هر جنگ بین ما و جبهه باطل، پیروزی نصیب ما می‌شود؟

 

سردار فدوی گفت: پیروزی جبهه حق به خاطر وعده الهی است که در آن هیچ تخلفی نیست و ما فقط باید مراقب باشیم به تکالیفی که خداوند برای ما در این وعده مشخص کرده، عمل کنیم اما اگر آن تکالیف که خدا گفته را انجام ندهیم نتیجه آنگونه که خدا وعده داده است، رقم نخواهد خورد.

 

وی به شکست مسلمانان صدر اسلام در جنگ‌های احد و ... اشاره کرد و گفت: مسلمانان به این دلیل شکست خوردند که دستور خدا را اجرا نکردند و حتی پیامبر خدا را در نبرد رها کرده و فرار کردند، اما این مردم و دلدادگان اسلام در این 43 سال تکالیف الهی را به میزان قابل قبولی در قبال این نظام اسلامی انجام داده‌اند و پیروز میدان‌ها شده‌اند.

 

جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: باید از این قاعده مراقبت کرد و قدر آن را دانست، این ادای تکلیف موکول به دوره انقلاب و جنگ تحمیلی نیست، اکنون نیز این ادای تکلیف وجود دارد و عزیمت پیکر شهدا از سوریه به کشورمان نشان می‌دهد هنوز هم خانواده‌ها و جوانان پای کار هستند.

 

فدوی اظهار داشت: دلدادگان انقلاب اسلامی در یمن تقریبا نیازی به کسی ندارند، برحسب ظاهر 2 کشور ارتجاعی عربستان و امارات در این نبرد حضور دارند، اما اطلاع کامل داریم که آمریکا، اسرائیل، برخی از کشورهای اروپایی، کشورهای مرتجع عرب و حتی برخی کشورهای آفریقایی در نبرد علیه یمن حضور دارند اما نتوانسته‌‌اند بر دلدادگان انقلاب اسلامی در یمن غلبه کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: نگرانی دشمنان این است که در جبهه کنونی مارب یمن، شکست بزرگی بخورند، لذا دست به دامان همه شده‌اند و از طرف دیگر از روی استیصال به بمباران زنان و کودکان روی آورده‌اند. ما ام القرای جبهه انقلاب اسلامی برای یمن هستیم و باید به مبانی انقلاب اسلامی پایبند بوده و اصرار ورزیم و حتی در این راه جان بدهیم.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در روزهایی که خبیثان عالم برای حرم اهل بیت(ع) مشکلاتی به وجود آورده بودند، یکی از دغدغه‌های مسئولان سپاه این بود که خیل عظیم سپاهیان و بسیجیان می‌گفتند چرا ما را برای دفاع از حرم نمی‌فرستید.اینها جوانانی نبودند که پیروزی انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و جنگ تحمیلی را دیده باشند، اما وقتی قرار شد به مثابه شهدا از آرمان‌های خود پاسداری کنند، انگار همه این‌ها را دیده بودند و گویا انتقال نسلی در جوانان ما انجام شده بود و این جوانان به مانند روزهای اول انقلاب و جنگ، هزاران کیلومتر دور از خانه خود با دشمنان جنگیدند و عظمت آفریدند./ تسنیم

ارسال نظر