واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه

اتحادیه اروپا: خواستار خودداری از تشدید تنش‌ها در یمن هستیم

اتحادیه اروپا در بیانیه اعلام کرد:برای درگیری در یمن، فقط راه‌حل سیاسی می‌تواند وجود داشته باشد و اتحادیه اروپا خواستار خودداری از تشدید تنش‌ها است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه اروپا روز دوشنبه حمله به تاسیسات انبار ذخیره سوخت در نزدیکی فرودگاه ابوظبی را محکوم کرد.

اتحادیه اروپا بدون اشاره به جنایت ائتلاف متجاوز سعودی در یمن و کشتار هزاران انسان در این کشور گفت که «حملات علیه زیرساخت‌های غیرنظامی غیر قابل قبول است».

اتحادیه اروپا در بیانیه خود گفت که این حمله خطر تشدید بیشتر بحران یمن و تلاش‌های در حال انجام برای پایان جنگ در این کشور را تضعیف می‌کند.

این اتحادیه تاکید کرد: «برای درگیری در یمن، فقط راه‌حل سیاسی می‌تواند وجود داشته باشد و اتحادیه اروپا خواستار خودداری از تشدید تنش‌ها است».

به گزارش خبرگزاری فارس، منابع رسانه‌ای اماراتی، امروز (دوشنبه، ۱۷ ژانویه) از انفجار در سه تانکر حامل نفت در منطقه المصفح در امارات و آتش‌سوزی پس از آن خبر دادند. المصفح منطقه‌ای صنعتی واقع در جنوب غربی ابوظبی، در امارات است.

سپس پلیس ابوظبی با تایید این خبر ادعا کرد که در پی این انفجار، یک آتش‌سوزی جزئی در محوطه ساخت‌وسازهای جدید در فرودگاه بین‌المللی ابوظبی روی داد و هنوز هیچ خسارتی از این حریق ثبت نشده است. این در حالی بود که با انتشار تصاویر این آتش‌سوزی در شبکه‌های اجتماعی نشان داده شد که این امر فراتر از یک حادثه است.

لحظاتی پس از انتشار این خبر، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن با انتشار پستی در توئیتر به طور تلویحی مسئولیت حمله به فرودگاه ابوظبی را برعهده گرفت و اعلام کرد که به زودی جزئیات این حمله را منتشر می‌کند.

ائتلاف سعودی نیز طی بیانیه‌ای ادعا کرد که چندین پهپاد را که از فرودگاه صنعاء برخاسته‌اند، رصد کرده است و موفق به رهگیری و انهدام سه پهپاد یمنی شده است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار