سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»
امیر کویت:

همه باید تلاش کنیم آرامش به منطقه بازگردد

ما در شرایط بسیار خطرناک و حساسی هستیم و باید آرامش به منطقه بازگردد. همگان باید در تعامل با رخدادهای کنونی از عقل و حکمت خود بهره گیرند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از سایت اینترنتی النشره، صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت طی بازدیدی از مقر وزارت خارجه این کشور گفت: یک سال و نیم از عضویت غیردائم کویت در شورای امنیت می‌گذرد و طی این دوره دیپلماسی کویت نقش ممتازی همراه با واقع‌بینی و توازن را ایفا کرده است و مدافع مسائل جهان عرب و اسلام بوده است.

 

وی تأکید کرد: ما در شرایط بسیار خطرناک و حساسی هستیم و باید آرامش به منطقه بازگردد. همگان باید در تعامل با رخدادهای کنونی از عقل و حکمت خود بهره گیرند.

منبع : ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار