هموار شدن مسیر صادرات واکسن اسپایکوژن-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

هموار شدن مسیر صادرات واکسن اسپایکوژن

به گفته مدیرعامل شرکت سیناژن واکسن اسپایکوژن، ایرانی - استرالیایی در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم این واکسن را در اولویت قرار دهیم و راه صادراتی کشور را باز کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر شرکت سیناژن ظرفیت، واکسن اسپایکوژن را به سراسر دنیا صادر می‌کند و در حال هموار کردن بازار صادراتی کشور است.هاله حامدی فر، مدیرعامل شرکت سیناژن و مدیر گروه دارویی سیناژن گفت: واکسن اسپایکوژن، ایرانی - استرالیایی است که با همکاری میان یک شرکت تحقیقاتی در استرالیا و شرکت سیناژن ایران تولید شده است.

فایزر بیونتک یک شرکت تحقیقاتی است که توانسته است در فاز‌های اول واکسن را توسعه دهد و از یک مرحله به بعد واکسن را برای انبوه سازی به شرکت فایزر تحویل داده است. شرکت سیناژن و وکسین نیز شبیه به همین ساختار توانستند یک واکسن ایرانی - استرالیایی را با نام اسپایکوژن تولید کنند. بنابراین شرکت سیناژن توانست با دریافت این داده‌ها این تکنولوژی را به سرانجام برساند و وارد بازار مصرف شود. در حال حاضر این واکسن فاز ۲ و ۳ مطالعات بالینی خود را انجام داده است و بر روی دز یادآور مطالعه می‌کند.

حامدی فر گفت: ظرفیت تولیدات سیناژن ماهانه به تولید ۴ میلیون دز می‌رسد؛ اما همه این موارد به درخواست و اعلام نیاز کمیته واکسن وزارت بهداشت بر می‌گردد. در حال حاضر وزارت بهداشت ۶ میلیون دز واکسن کووید درخواست داشته است و ما نیز طبق قرارداد زودتر از موعد مقرر این تعداد را در مهر ماه به وزارت بهداشت تحویل داده ایم.

شرکت سیناژن ظرفیت صادرات واکسن اسپایکوژن را دارد؛ اما باید در گام نخست از خود یک رزومه خوب در کشور ارائه دهد تا بتواند در بازار صادراتی موفق حاضر شود.

او گفت: در حال حاضر در دنیا واکسن‌ به اندازه کافی وجود دارد؛ اما ما در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم این واکسن را در اولویت قرار دهیم و راه صادراتی کشور را باز کنیم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار