جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

وضعیت بازار بورس در هفته ای که گذشت

وضعیت بازار بورس در هفته ای که گذشت در هفته گذشته تمام صنایع کاهشی بودند و صنعت فرآرده‌های نفتی بهترین صنعت، با کاهش ۸۲/۰ درصدی همراه بوده است و شاخص لاستیک با ۱۲.۶۱ درصد بیشترین کاهش را داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۸۶

این هفته شاخص کل بورس روند نزولی را پشت سر گذاشت و از محدوده یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحد با اُفت ۵۰ هزار واحدی به یک میلیون و ۲۲۹ هزار واحد رسید؛ این یعنی اُفت ۳.۹۰ درصدی کرد.

کاهش ۵ درصدی شاخص کل هم وزن در هفته‌ای کاری که به اتمام رسید

مهدی میرزای کارشناس بازار سرمایه گفت: شاخص کل هم وزن با کاهش ۵ درصدی همراه شد به طوری که از ۳۳۵ هزار و ۶۴۲ واحد به ۳۱۸ هزار و ۷۵۸ رسید. شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۳.۴۴ درصدی از ۱۷ هزار و ۶۴۱ واحد به ۱۷ هزار و ۳۵ واحد رسید.

به گفته میرزای، در هفته گذشته تمام صنایع کاهشی بودند و صنعت فرآرده‌های نفتی بهترین صنعت، با کاهش ۸۲/۰ درصدی همراه بوده است و شاخص لاستیک با ۱۲.۶۱ درصد بیشترین کاهش را داشته است.

میرزای گفت: زمانی که به روزهای انتهای سال نزدیک می‌شویم دولت برای تامین مخارج اوراق بدهی منتشر می‌کند که بر بازار اثر منفی دارد و باید تا آخر سال منتظر این اثر منفی باشیم. علاوه بر این صحبت‌هایی که در رابطه با نرخ خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش هزینه‌های آن به گوش می‌رسید نیز با ایجاد ترس سبب اثرگذاری منفی بر بازار شده، البته باید گفت نقش تصمیم گیران بازار بر روند بازار نیز بر این روند منفی اثر گذار بوده است.

وحید کشمیری پور کارشناس بازار سرمایه گفت: در این هفته کاری ارزش کل معاملات ۱۳ هزار و ۹۸۰ میلیارد تومان و به طور میانگین روزانه ۲ هزار و ۷۹۶ میلیارد تومان ارزش معاملات بوده است.

به گفته کشمیری پور خبر دریافت مالیات از شرکت‌های صادراتی، مشخص نبودن وضعیت تصمیم ۱۰ فرمانی دولت جهت بودجه ۱۴۰۱ و دلسردی بازار از عدم پیگیری این امر، عدم تعیین تکلیف برجام و طولانی شدن مذاکرات، مشخص نبودن برنامه دولت جهت ارز ٤٢٠٠ تومانی و اظهار نظرهای ضد و نقیض که نشان از عدم انسجام در بدنه دولت و مجلس در تصمیم گیری برای این امر دارد، همگی بر بازار این هفته اثر گذار بوده است.

خروج دو هزار و ۶۸۲ میلیارد تومانی نقدینگی در هفته‌ای که گذشت!

طی این هفته هر روز خروج نقدینگی را داشتیم به طوری که در مجموع ۲ هزار و ۶۸۲ میلیارد تومان خروج پول افراد حقیقی را شاهد بودیم و چیزی حدود ۵۳۶ میلیارد تومان میانگین روزانه خروج نقدینگی بوده است.

در هفته گذشته شاهد خروج یک هزار و ۷ میلیارد تومان نقدینگی از بازار بودیم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار