ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

امیرعبداللهیان: اخذ تضمین یکی از موضوعات اصلی ما در وین است

امیرعبداللهیان: اخذ تضمین یکی از موضوعات اصلی ما در وین است وزیر امور خارجه کشورمان گفت که آمریکا باید در عمل حسن نیت خود را نشان دهد، و آنچه روی کاغذ رخ می‌دهد کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان امروز (شنبه) در حاشیه حضور در مرقد مطهر امام راحل به مناسبت دهه فجر در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال  درباره اظهارات رابرت مالی مبنی بر اینکه نمیتوانیم تضمین دهیم که دولت بعدی آمریکا به برجام پایبند باشد، گفت: در خصوص مذاکرات وین برای لغو تحریم ها، یکی از موضوعات اساسی ما گرفتن تضمین‌های لازم از طرف‌های به ویژه غربی است.

وی ادامه داد: آنچه را که هیات در خصوص تضمین، هیات ایران دنبال می‌کند، ما تضمین را در همه سطوح سیاسی، حقوقی و اقتصادی مطالبه کردیم. در بخش‌هایی از آن توافقاتی حاصل شده، اما هنوز هیات مذاکره کننده ایران با جدیت اخذ تضمین ملموس از طرف‌های غربی برای پایبندی آن‌ها بر تعهداتی که بر مبنای توافق وین حاصل شود را دنبال خواهند کرد.

وی درباره تمدید برخی از معافیت‌های تحریمی توسط آمریکا نیز اظهار داشت: ما به طرف‌های آمریکایی از طریق واسطه‌هایی مه این روز‌ها پیام‌هایی را منتقل می‌کنند به صراحت گفتیم باید در عمل حسن نیت خودشان را نشان دهند.

وزیر خارجه خاطرنشان کرد: حسن نیت در عمل از نظر ما این است که بر روی زمین اتفاق ملموسی رخ دهد. لغو بخشی از تحریم‌ها به معنای عینی و واقعی خودش ترجمان حسن نیتی است که آمریکایی‌ها از آن صحبت می‌کنند. آنچه بر روی کاغذ رخ می‌دهد خوب است، ولی کافی نیست.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار