سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

مخبر: مردم دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند

مخبر: مردم دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند در جلسه کارگروه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، با توجه به روند رو به رشد ابتلا به اومیکرون در کشور بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا تأکید شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 16
کد خبر: ۱۲۲۴۹۸

جلسه کارگروه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا عصر امروز (چهارشنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

در این جلسه که رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور، وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس جمعیت هلال احمر نیز حضور داشتند، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گزارشی از آخرین وضعیت کرونا در کشور و تعداد بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از کرونا ارائه کرد.

عین‌الهی وزیر بهداشت هم‌چنین گزارشی از آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرهای کشور و نیز میزان واکسن‌های تزریق شده ارائه کرد و گفت: تاکنون بیش از 138 میلیون دوز واکسن در کشور تزریق شده و پوشش تزریق نوبت اول واکسن در کشور 91 درصد، نوبت دوم 81 درصد و نوبت سوم 32 درصد است.

در این جلسه همچنین وضعیت آمادگی بیمارستان‌ها در پیک ششم کرونا و درصد اشغال تخت‌های آی‌سی‌یو و تخت‌های بیمارستانی به تفکیک استان‌ها و نیز روند بستری و فوتی در گروه‌های سنی مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست همچنین با توجه به روند رو به رشد ابتلا به اومیکرون در کشور، بر ضرورت تزریق دوز سوم واکسن کرونا تأکید شد.

در ادامه این جلسه برخی پیشنهادات جهت طرح در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این پیشنهادات برای تأیید نهایی در جلسه ستاد ملی مطرح شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار