لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

پوتین: نمی‌خواهیم امپراتوری روسیه را احیا کنیم

رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که تصمیم برای به رسمیت شناختن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک گرفته شده و ادعاها درباره احیای امپراتوری روسیه قابل انتظار بود اما این درست نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان به اتهامات مبنی بر قصد مسکو برای احیای مرزهای امپراتوری روسیه و کنار هم قرار دادن جماهیر شوروی سابق پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد که تصمیم برای به رسمیت شناختن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک گرفته شده و ادعاها درباره احیای امپراتوری روسیه قابل انتظار بود. پوتین گفت: «ما گمانه‌زنی‌ها در مورد احیای امپراتوری روسیه را پیش‌بینی می‌کردیم، این درست نیست». وی با تاکید کرد بر این که فدراسیون روسیه از حاکمیت جمهوری‌های سابق اتحاد جماهیر شوروی حمایت می‌کند، توضیح داد وضعیت اوکراین به دلیل نفوذ خارجی بر این کشور یک استثنا است.

به رسمیت شناختده شدن دو جمهوری دونتسک و لوهانسک از سوی رئیس‌جمهور روسیه واکنش‌های زیادی را برانگیخته و آمریکا و متحدانش غربی عضو ناتو مسکو را به «نقض حاکمیت ارضی اوکراین» متهم کرده‌اند. در همین خصوص، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که کشورهای غربی برای اعمال فوری تحریم‌های علیه روسیه آمادگی دارند. نخست‌وزیر انگلیس ادعا کرد: «ولادیمیر پوتین حاکمیت اوکراین و قوانین بین‌المللی را نقض کرده است. ما فورا بسته‌ای از تحریم‌ها را علیه منافع اقتصادی روسیه اعمال خواهیم کرد. این کاملاً حیاتی است که تسخیر یک کشور اروپایی موفق نشود و پوتین شکست بخورد».

نخست‌وزیر انگلیس پیش از این اقدام روسیه هم در ادامه فضاسازی‌ها علیه مسکو مبنی بر قصد آن برای حمله به اوکراین، مدعی شد طرح روسیه برای حمله به اوکراین منجر به بزرگترین درگیری در اروپا از زمان جنگ جهانی دوم خواهد شد. وزیر خارجه انگلیس هم در سخنانی با اتهام پراکنی به مسکو، مدعی شد که پوتین به دنبال ایجاد روسیه بزرگ است.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه (دیروز) درباره تحولات دونباس واقع در شرق اوکراین موضعگیری کرد و استقلال دو جمهوری‌ دونتسک و لوهانسک از اوکراین را به رسمیت شناخت. وی همچنین به ارتش این کشور دستور داد برای حفاظت از ساکنان این دو جمهوری در برابر حملات ارتش اوکراین، وارد دونتسک و لوهانسک شوند و ماموریت «حفظ صلح» را انجام دهند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار