زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد

تاکید مخبر بر عدم افزایش قیمت بلیت در آستانه سفرهای نوروزی

تاکید مخبر بر عدم افزایش قیمت بلیت در آستانه سفرهای نوروزی معاون اول رییس جمهور با اشاره به در پیش بودن ایام نوروز و افزایش مسافرت‌های هموطنان تأکید کرد: قیمت بلیت‌های خطوط حمل و نقل ریلی، هوایی و جاده ای کشور نباید به هیچ وجه افزایش داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ای با موضوع حمل و نقل ایام نوروزی، با اشاره به گزارش های ارائه شده از دستگاه های ذیربط در خصوص احتمال افزایش مسافرت ها در نوروز سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: با توجه به مسأله کرونا باید تمام اقدامات پیشگیرانه و لازم برای جلوگیری از شیوع این بیماری در دستور کار همه دستگاه های اجرایی قرار گیرد. به این منظور مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا، فروش بلیت قطار، هواپیما و اتوبوس باید به شرط دریافت حداقل دو دز واکسن از سوی مسافران انجام شود.

وی با تأکید بر برنامه‌ریزی برای رفع نقاط پرخطر در جاده های بین شهری و شهرها تصریح کرد: موضوع ایمنی مسافرت و فراهم ساختن سفر مطمئن و امن برای مردم، موضوعی پراهمیت است و باید تلاش کرد در زمان باقی مانده حتی‌المقدور مشکلات نقاط حادثه‌خیز برطرف و تمهیدات لازم اتخاذ شود.

معاون اول رییس جمهور، همچنین با تاکید بر رفع نیازهای بخش های خدماتی و امدادی نظیر هلال احمر و اورژانس به منظور خدمت‌رسانی مطلوب به هموطنان، گفت: باید با توجه به گزارش های کارشناسی دستگاه‌هایی نظیر هواشناسی اقدامات متناسب راهنمایی و رانندگی و امدادی در هر منطقه باید تدوین و اجرا شود.

مخبر، همچنین از رسانه ها به ویژه صدا و سیما خواست تا به منظور آگاهی‌بخشی و کمک به کاهش تلفات جاده ای، اطلاع‌رسانی دقیق و آموزشی مناسب را در دستور کار قرار دهند.

در این جلسه، وزیر راه و شهرسازی و معاونان این وزارتخانه گزارش های جداگانه ای در خصوص وضعیت حمل و نقل ریلی، جاده ای و هوایی کشور و پیش‌بینی میزان سفرها و اقدامات انجام شده، ارائه کردند.

همچنین سردار هادیان فر رییس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به کاهش شیب کرونا و افزایش انگیزه مردم برای انجام سفر در ایام نوروز، گزارشی از آمادگی دستگاه متبوع خود برای مدیریت ترافیک، تأمین امنیت جاده ها و آموزش فرهنگ رانندگی صحیح ارائه کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار