وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه

زلنسکی روسیه را تروریست خواند

رئیس‌جمهور اوکراین، روسیه را به حمله موشکی به میدان مرکزی دومین شهر بزرگ این کشور متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به عملیات روز سه شنبه (امروز) روسیه در «خارکیف» دومین شهر بزرگ اوکراین مدعی شد که روسیه «تروریست» شده است.

در حالی که ششمین روز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین ادامه دارد، ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین با انتشار یک ویدئو به شدت اقدامات نیروهای روسی در دومین شهر بزرگ کشورش را محکوم کرد.

رسانه‌های اوکراینی از حمله موشکی روسیه به ساختمان اداری دولتی خارکیف در شرق این کشور خبر دادند. سرویس اضطراری اوکراین اعلام کرد در حمله روسیه به این ساختمان ۶ نفر از جمله یک کودک مجروح شده‌اند.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در ویدئویی که از او منتشر شده است، روسیه را به حمله موشکی به میدان مرکزی خارکیف متهم کرد و این حمله را یک اقدام کاملا آشکار تروریستی خواند. وی همچنین ادعا کرد: «روسیه به یک دولت تروریستی تبدیل شده است. هیچ کس فراموش نخواهد کرد، هیچ کس نخواهد بخشید».

اظهارات زلنسکی در شرایطی مطرح شده که پیشتر «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه گفته بود: «ارتش روسیه تمامی اقدامات لازم برای حفظ جان و ایمنی غیرنظامیان را به کار می‌گیرد. عملیات نظامی تنها علیه تأسیسات نظامی است و با سلاح‌های با دقت بالا صورت می‌گیرد.».

«از سوی دیگر «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین هم امروز درباره تحولات اوکراین و مواضع روسیه اظهارنظر کرد. وی اعلام کرد که (ما ولودیمیر زلنسکی را همچنان رئیس‌جمهور اوکراین می‌دانیم».

سخنگوی کرملین ادامه داد: نیروهای روسیه زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی در اوکراین را بمباران نمی‌کنند. ادعاها درباره استفاده روسیه از بمب‌های خوشه ای در اوکراین، دروغ است. پسکوف با اشاره به کشته شدن نظامیان اوکراینی گفت، زلنسکی می‌تواند به سربازان اوکراین دستور دهد سلاح‌های خود را به زمین بگذارند و از تلفات جلوگیری کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر