سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو

واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره حذف ارز ترجیحی دارو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر باقرزاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به تعیین تکلیف ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال بعد گفت: شرمنده مردم هستیم که نتوانستیم این تصمیم خطرناک را تغییر دهیم. هنوز زیر ساخت‌های لازم برای اجرای این طرح مخصوصا در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی انجام نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، هنوز ۸ تا ۹ میلیون از مردم ما تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و با این تصمیم برای ارز ترجیحی مردم ضرر می‌کنند.  

مجلس مصوب کرد در صورتی که دولت قصد حذف کالایی را از سبد ارز ترجیحی داشته باشد، ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف کنندگان را برای کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیکی انجام دهد.

باقرزاده با بیان اینکه قبول داریم ارز ترجیحی فساد زاست، اعلام کرد: در این شرایط ساختارهای لازم برای این تصمیم برای تغییر شیوه تخصیص  ارز ترجیحی فراهم نشده است.  

این نماینده مجلس یازدهم گفت: این تصمیم برای ارز ترجیحی در چند ماه آینده منجر به گرانی دارو می‌شود و اصلا به صلاح کشور نیست. در همین شرایط احتکار دارو شروع شده است. متاسفانه نمایندگان مجلس را در شرایطی قرار دادند که خسته شدند و به یک باره بدون اینکه اجازه دهند نمایندگان تذکر و اخطار لازم را بدهند این مسئله را تصویب کردند و در یک دقیقه برای ارز ترجیحی تصمیم‌گیری کردند.  

بر اساس مصوبه امروز مجلس برای امور پزشکی از طریق بیمه‌ها و با راه‌های جایگزین مطمئن به حذف ارز ترجیحی این کالاها اقدام شود؛ به طوری که افراد بتوانند این کالاها و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.

باقر زاده گفت: با این تصمیم هیچ تکلیفی به دولت برای تخصیص ارز ترجیحی داده نشده و فقط اجازه داده شده و این به معنی این است که دولت اختیار دارد هر کاری می‌خواهد برای ارز ترجیحی انجام دهد. وقتی ارز ۹ میلیارد دلاری را به ریال تبدیل کردند و آن هم به این صورت که دولت اجازه دارد این مبلغ را تخصیص بدهد یا ندهد؟ نمی‌دانیم با چه روندی این مصوبه را داشتند.  

این نماینده مجلس اعلام کرد: تلاش کردیم این موضوع مصوب نشود، ولی موفق نشدیم./مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار